USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ

COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ

COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ
26-01-2017 07:00
Google News


SİVAS/İRADE

Divan Kurulu Başkanlığını, Ak Parti Eski İl Başkanı ve MÜSİAD Sivas Üyesi Zeki Kılıç yaptı. Divan Başkanı  Zeki Kılıç genel kurulda yaptığı konuşmada; "MÜSİAD duruşu, çalışmaları ve gayretleri ile ülkenin en önemli sivil toplum örgütüdür. Bu gayretli çalışmaları Sivas´ta da Başkan Avukat Mustafa Coşkun ve yönetimi tarafından yapıldığını görüyor ve biliyoruz. Güven tazeleyen Coşkun´u ve yeni yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Daha sonra söz alan MÜSİAD Sivas Kurucu Başkanı Tahir Kavdır ise: "Zor şartlarda kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz MÜSİAD´ımızın mayasını 30 işadamımızla 2009 yılında atmıştık. Allaha şükürler olsun ki bu mayanın tuttuğunu görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yeniden başkan seçilen Mustafa Coşkun ve Yönetimini tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.
MÜSİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ünal da; "Ocak ayı içinde tüm yurt içi şubelerimiz Genel Kurullarını yapıyor ve Genel Merkezimiz adına bugün aranızda bulunuyorum. Sn. Genel Başkanımız da buradaki bütün dostlarımıza ve misafirlerimize selamlarını getirdim. Hatırlarsanız 15 Temmuz´dan sonra ´şartlar ne olursa olsun, direnmeye, üretmeye ve büyümeye devam edeceği´ demiştik. Çünkü verilecek en güzel cevap buydu. ´Hiçbir projemizi ertelemeyeceğiz. Hiçbir yatırımı iptal etmeyeceğiz. Aksine, daha da artıracağız.´demiştik. Nitekim öyle de yaptık. Son 3 ayda, Johannesburg, Karisruhe, Makedonya, Seydişehir, Avusturya, Japonya, Bartın, Sudan, Amsterdam şubelerini açarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu vesileler ile güven tazeleyen Başta MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun´u ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Katılımcılara teşekkür eden Şube Başkanı Coşkun ise; "MÜSİAD bayrağını teslim aldığımızdan beri gerek şehrimiz,  gerekse de üyelerimiz için çalışmalarımızı en güzel şekilde sürdürmeye gayret ettik. 2015-2016 yıllarını kısaca değerlendirecek olursak her 2 ayda bir düzenlenen Bakanlı GİK toplantılarımıza şehrimizin sorunlarının ve çözüm önerilerinin olduğu raporlarımızı sunarak takipçisi olduk.  Ayrıca Sivas ´ta birçok Sivil Toplum Örgütü temsilcilerini ziyaret ederek çalışmalarımızı anlattık ve destek istedik. Yurt Dışına Üyelerimizi KOSGEB destekli götürüp, fuarlara katılımlarını sağlayarak var olan markalarının tanıtılması için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Danimarka, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Balkan Ülkelerine  ziyaretler düzenleyerek üyelerimizi ve MÜSİAD üyesi olma şartı aramadan işinsanlarımızı bu ülkelere götürerek helal kazançlarını, alın terlerini Sivas´ın dışına çıkarmalarına yardımcı olduk. Bundan sonrada bu çalışmalarımıza hız kesmeden, bu bayrağı daha üst seviyelere ulaştırmayı Allah´ın izni ile sağlayacağız. Bu noktada 2015-2016 yıllarında emeklerini esirgemeyen ve görev süreleri dolan Yönetim Kurulu Üyelerime teşekkür ediyor,  yeni Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Salim Eminoğlu, Osman Ercan, Uğur Görgen, Yavuzhan Gülbahar, İsmail Karataş, Şuayip dinç, Muhammet Y. Şimşek, Uğur Ağbaba, Mustafa Kaplan, Yusuf Ziya Kurt, Engin Köseoğlu, İlhan Ocak, Lokman Hazırbulan, Bülent Korkmaz, Arif Kaptan, Yavuz Korkmaz, Serkan Serin, Erhan Işık ve Ahmet Korkmaz´ın SİVAS için gayretle çalışacaklarına inanıyorum" dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!