USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Davalar Çalışmaları Aksatıyor--Video

Davalar Çalışmaları Aksatıyor--Video

Davalar Çalışmaları Aksatıyor--Video
02-02-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2019 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı´nda konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, kamu kurum ve kuruluşları arasında yaşanan bazı anlaşmazlıkların hemen yargıya taşınmasını eleştirdi. Anlaşmazlıkların yargıya intikal etmesi halinde projelerin hayata geçirilmesinin planlanandan daha uzun sürdüğünü dile getiren  Genel Sekreter Kaya, bu konuda kurum müdürlerinin hassas davranması gerektiğini belirtti.

?KAMU YARARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

Genel Sekreter Kaya, ?Sivas İl Özel İdaresi kendisine tevdi edilen hiçbir vazifeden kaçmamış, elinden gelen gayreti göstererek görevini yerine getirmeye çalışmıştır. Bu vazifesini yerine getirirken aynı hassasiyet içerisinde mukabele görmek istiyor. Zira bizler kamu yararı için çalışıyoruz. En ufak detayda dahi hususların yargı yoluna taşınması yeri gelince bizleri üzüyor. Bu bağlamda bir tarihi eser ortaya kalkıyorsa bu toplum için, bir imar düzenlemesi yapıyorsak bu yine toplumumuz için. Herhangi bir sağlık tesisi kuruyor veya bakımını yapıyorsak toplumumuzun menfaatini gözeterek yapıyoruz. Aynı hüsnüniyeti tüm kurumlarımızdan kamu çalışanlarımızdan bekliyorum? dedi.

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kış aylarında köy yollarını açmak için yoğun çaba gösterdiklerini dile getiren Genel Sekreter Kaya, ?Bin 682 yerleşim birimimizin yolları bizim ağımızda. Şu ana kadar hesapladığımız zaman her köyümüzün yolunu 4 defa açmış durumundayız. Şu ana kadar 20 bin kilometrenin üzerinde yol açmış bulunuyoruz. Bu da İl Özel İdaresi´nin yapmış olduğu fedakar çalışmanın göstergesidir? açıklamasında bulundu.

/resimler/2019-2/1/1714425121634.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!