USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

"Derdimiz Sivas"--Video

"Derdimiz Sivas"--Video

15-01-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı ve görsel basın kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat da katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlayarak sözlerine başladı.

AK Parti´de 31 Mart yerel seçimleri için 5 Kasım 2018´de başlayan aday adaylığı sürecinin 6 Ocak´ta il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile sona erdiğini ifade eden Başkan Aksu, ?AK Parti olarak teşkilata geldiğimiz ilk günden beri eksikliklerimizi tamamlayarak seçime hazır hale geldik. Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde 16 ilçemizi, 7 beldemizi ve merkezimizi 2014 senesinde aldığımız yüzde 58,3 oy oranını aşarak almayı planlıyoruz? dedi.

?SAMİ BAŞKANIMIZ BÜYÜK BİR DEĞİŞİM SAĞLADI?

Mahalli seçimlerin kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan Aksu, ?Fiili olarak partimiz 2001 yılında kurulmuş olmasına rağmen partimizin esas temelleri 1994 Mart ayında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesiyle başlamıştır. Önce kendisini İstanbul halkına daha sonra da Türkiye´de herkese kabul ettirerek sürecimiz başlamıştır. Onun için bizim için belediyecilik ve belediye seçimleri çok ehemmiyet arz etmektedir. Aynı şekilde 2004 yılında da Sami Başkanımız belediye başkanı seçildikten sonra Sivas´a altgeçitleriyle, köprüleriyle, parklarıyla, bahçeleriyle, kazandırdığı caddeleriyle büyük bir değişim sağlamıştır. Bundan sonraki süreçte 31 Mart´tan sonra da Hilmi Başkanımız ile beraber inşallah bu getirdiğimiz noktanın daha fevkine çıkarmayı hedefliyoruz? diye konuştu.

İl Başkanı Aksu´nun ardından konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın ise görev yaptığı süre boyunca Sivas basınından büyük destek gördüğünü ifade ederek ?İnanıyorum ki bana sağladığınız katkıyı, desteği Hilmi Bey´e de sağlayacaksınız. Seçimin öncelikle ülkemiz için sonra da Sivas´ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

AYDIN´DAN MÜJDE

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Sivas´a gelen  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un kent meydanının cephe düzenlemesinin yapılması noktasında maddi anlamda destekte bulunacağını söylediğini anımsatan Aydın, bu kapsamda 3 milyon liranın belediye bütçesine aktarıldığını müjdeledi.

?İHALE SÜRECİNİ BAŞLATACAĞIZ?

Başkan Aydın, şu şekilde konuştu: ?Biraz önce Başkan Adayımız Hilmi Bey ile de paylaştım. Meydan çalışması projemiz vardı biliyorsunuz. Bununla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey Sivas´a geldiği zaman bizim meydanı gerçekten çok beğenmişti. ?Bu meydanın etrafının cephe düzenlemesini çatılarıyla beraber yapmak istiyoruz ama biraz imkanlar dar olduğu için zamana bıraktık´ demiştik. O da o gün ?Biz bu projeye destek verelim. Hatta sadece kent meydanının etrafıyla kalmayalım Atatürk Caddesi ve İstasyon Caddesi´nin de cephe düzenlemesini yapalım´ demişti. Sağ olsun sözünü tuttu. Yaklaşık 1 ay önce 7 milyon lira tutarında bir destek için protokol imzalamıştık. Birkaç gün önce de 3 milyon lirasını belediyemize gönderdi. Biz şimdi ihale sürecini başlatacağız. İnşallah seçime kadar o süreçler başlamış olacak. Seçimden sonra da gelir gelmez inşallah Hilmi Bey startı vermiş olacak. Bunun da şehrimiz için, bu güzel meydanımız için hayırlı olmasını diliyorum.?

?SİYASET BİR YARIŞTIR?

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin´in başarılı olması için her türlü desteği vereceğinin altını çizen Başkan Aydın, ?Şehrimiz için de partilerimiz için de bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum, seviyeli geçmesini temenni ediyorum. Tabii ki siyaset bir yarıştır. Mücadele olacaktır ama bu mücadelenin ölçülü ve seviyeli olmasında fayda var? açıklamasında bulundu.

?HALKIN DOĞRU BİLGİLENDİRİLMESİNİ SAĞLIYORSUNUZ?

Programa katılan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlayarak sözlerine başlayan AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin de ?Yağmur çamur demeden, kamu niteliğinde bir görev yaparak halkın doğru bilgilendirilmesini sağlıyorsunuz. Bu noktada bütün basın çalışanlarımızı tebrik ediyoruz. Biz uzun süredir siyasetin içerisindeyiz. Milletvekilliği dönemlerimizde, teşkilat dönemlerimizde basınla olan ilişkilerimize hep bu gözle baktık? diye konuştu.

?PROJE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR?

31 Mart´ta gerçekleştirilecek seçim sürecine de değinen Başkan Adayı Bilgin, ?Tüm siyasi partiler hemen hemen adaylarını açıkladılar. Süreç hızlı bir şekilde devam ediyor. İlimizde de il ve ilçeler olmak üzere tüm adaylar belirlendi ve seçim çalışmalarına başladık. 19 Şubat itibariyle de İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri belirlenmiş olacak. 27 Kasım´dan bugüne kadar teşkilatlarımızla birlikte Sivas halkını dinledik ve dinlemeye de devam edeceğiz. Diğer taraftan proje çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki süreçte şehre dair yapacaklarımızı, önümüzdeki 5 yılda nasıl bir Sivas arzuladığımızı, Sivas´a neler yapacağımızı yine siz basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuna duyuracağız? ifadelerini kullandı.

?ALNIMIZ AK OLARAK GEZEBİLİYORUZ?

?2002 yılından itibaren ülkenin ve şehrin her alanına büyük hizmetler yapmış, şehirleri ve ülkenin kaderini değiştirmiş bir partinin belediye başkan adayı olarak halkımızın huzurundayız? diyen Başkan Adayı Bilgin, ?2002 yılından itibaren Türkiye´de 2004 yılından itibaren de 2 dönem olmak üzere Sami Bey ile birlikte Sivas´ta AK Parti Belediyeciliğinin neleri başarabildiğini milletimize göstermiş ve icraatlarıyla bunu ortaya koymuş bir partinin adayıyız. Açık yüreklilikle söylüyoruz ki AK Parti´nin her kademesinde siyaset yapmış bireyler olarak alnımız ak olarak gezebiliyoruz. Bunun sebebi şudur: Bugüne kadar AK Parti´de siyaset yapmış ve AK Parti´de bu şehre hizmet etmiş her bir fert bugüne kadar yapamayacağı hiçbir icraatın sözünü vermemiştir. Bugünden sonra da inşallah bizlerden yapamayacağımız, hiçbir söz çıkmayacak. Bu kadrolar ne söz verdiyle, onu yerine getirecektir. Sivas için ne lazımsa, ne yapılması gerekiyorsa düne kadar yaptık, bugünden sonra da yapacağız? şeklinde konuştu.

?MİLLETİMİZDEN YETKİ İSTEYECEĞİZ?

2002 yılından bu tarafa Türkiye´de 13 seçim yapıldığını  anımsatan Başkan Adayı Bilgin, ?Allah´a şükürler olsun ki 13 seçimde de hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde AK Parti açık ara birinci parti olarak milletimizden dua ve destek aldı. Bunun sebebi tabii ki AK Parti kadrolarının milletimizle kurduğu gönül bağıdır, hizmet etme anlayışıdır. Biz 16 yıl boyunca milletin gündemini siyasetin gündemi haline getirerek 16 yılda 13 seçimde de başarılı olduk. Milletimiz iktidarımızdan, belediyelerimizden ne istediyse onu hizmet olarak sunduk. Bunun gönül huzuruyla 31 Mart´ta tekrar milletimizden yetki isteyeceğiz. İnşallah 31 Mart akşamına kadar teşkilatımızla birlikte Sivas´ta girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bizim temel misyonumuz ve temel siyaset anlayışımız budur. Biz milli iradeyi her şeyin üzerinde görüyoruz. Milletimiz ne derse hiç sorgulamadan başımızın üzerinde yeri var diyoruz. Bir eksiklik, bir noksanlık varsa nerede neyi eksik yaptık bunu araştırarak siyaset yapıyoruz. Son bir aylık süreçte şunu gördük: Sivas halkı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´a güveniyor. Halkımız AK Parti´ye güveniyor. İnşallah 31 Mart akşamı Sami Bey´den alacağımız bu hizmet bayrağını daha ileriye götürmek üzere çalışacağız. Bizim tek derdimiz var, Türkiye ve Sivas. Biz milletimizle birlikte talip olduğumuz makamları millete hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Bu makamlardan güç alan değil, makamlara güç veren kadronun bir adayı olarak inşallah milletimizden bir kez daha yetki istiyoruz? diyerek konuşmasını sona erdirdi.  

 /resimler/2019-1/14/1756068060097.jpg

/resimler/2019-1/14/1756179310447.jpg

/resimler/2019-1/14/1756417904635.jpg

/resimler/2019-1/14/1756571498599.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!