USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Derdimize derttaş arayacağız?

?Derdimize derttaş arayacağız?

?Derdimize derttaş arayacağız?
20-04-2018 07:00
Google News


Fatih TABUR

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Kaya, Sivas´ta 10 ilçede gerçekleştirecekleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erken seçim kararını fırsata dönüştürerek Saadet Partisi´ni zirveye taşıyacaklarını söyleyen Kaya, ?24 Haziran ile beraber taçlanacak olan zaferimizin ilk adımını Sivas´tan başlatmış oluyoruz? dedi.

Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan ve ilçe 3 gün sürecek olan ilçe ziyaretleri hakkında bilgi veren Kaya, ?Genel Başkanımızın 4 günlük Sivas programı yaklaşık 1 ay öncesinden planlanmıştı. Gerçekleştirmek üzere start verilmişken 24 Haziran kararı ile birlikte yeni bir güncelleme yapmak zorunda kalındı. Genel Başkanımız,  baskın seçime muhatap olunduğundan dolayı bütün hazırlıkları, altyapı çalışmalarını tasarlamak adına Ankara´ya geçti? diye konuştu.  

?BASKIN SEÇİM KARARI ALINDI?

24 Haziran´da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminin ülkemize hayırlar getirmesini temenni eden Kaya, ?Bu seçimin ülkemizin içinde bulunduğu badirelerden kurtulmasına vesile olmasını diliyorum. Türkiye yönetilemez noktaya geldiği için baskın seçim kararı alındı. Ekonomik açıdan, uluslararası ilişkiler noktasında bölgemizin ateş çemberine döndü. Tarım ve hayvancılığın geldiği nokta açısından, toplumdaki sosyolojik yarılmalar açısından hangi açıdan bakarsanız bakın Türkiye artık yönetilemez noktaya geldi. Bundan önce erken seçim adını duyduğunda dahi ?Erken seçim vatana ihanettir´ şeklinde bir tepki ile kendisini ortaya koyan iktidar partisi, erkeni de geçtik baskın seçimle içinde bulunduğumuz bu girdaptan kurtulmayı hesap ederek ?Kimse seçime hazırlanamasın´ düşüncesi ile böyle bir karar aldı? açıklamasında bulundu.

?PARTİMİZ, SEÇİMLERİN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK?

SP Genel İdare Kurulu Üyesi Kaya, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?Saadet Partisi teşkilatı, seçim biter bir diğer seçim için altyapısını hazırlamaya başlar. Allah´ın izniyle partimiz, 24 Haziran seçimlerinin yükselen yıldızı olarak ülkemizin içinde bulunduğu duruma ?dur´ diyecek iradeyi milletimizle beraber gösterecektir. Milliyetçi Hareket Partisi´nin (MHP) 26 Ağustos teklifi ile beraber ortaya çıkan bir süreç yaşandı. 24 Haziran´da seçim tarihi netleşti. 3 Kasım seçimlerinin ilk ilan edeni de MHP idi. MHP açtığı bu teklif ile beraber AK Parti´nin dolaylı da olsa iş başına gelmesinin önünü açmıştı. 24 Haziran kararı ile beraber MHP, AK Partiyi getirdiği gibi götürmeye hazırlanıyor. Biz bu süreçte böyle bir noktada milletimizin, ülkemizin hayrına olan bütün girişimleri yapacağımızı ve milletimizin inşallah hak ettiği altyapıya ulaşması için elimizden geleni yapacağımız.?

?HALKIMIZIN SORUNLARINI BİREBİR DİNLEYECEĞİZ?

Partilerinin ortaya koyduğu çözüm önerilerinin kamuoyunca benimsendiğini ve Genel Başkan Karamollaoğlu´nun siyasete duyulan güvenin tazelenmesinde önemli bir rol oynadığını kaydeden Kaya, ?Böyle bir ortamda Saadet Partisi  seçimleri fırsata çevirecek ve bu çıkışı ile beraber ülkemizin 2019´a taşındığı bu süreçte üzerine düşeni yapacaktır. Biz Sivas´tayız. Hafik´le başlayan ve 10 ilçede 3 gün sürecek olan  çalışmalarla beraber inşallah üzerimize düşeni yapacağız. Aslında bu önemli. Güzel bir tevafuk. Böylesine seçim kararının alındığı ertesi günde Sivas´tan seçim startını veriyor olmak hem Sivas hem de ülkemiz için önemli bir girişimdir. Halkımızla kucaklaşacağız, halkımızla dertleşeceğiz. Dertliyiz, derdimize derttaş arayacağız. Halkımızın sorunlarını birebir dinleyeceğiz. Nerde bir dertli insanımız varsa onlarla hemhal olacağız ve 3 günlük süreyi en başarılı şekilde yürüteceğiz. İnanıyoruz ki bu sürecin sonunda 24 Haziran ile beraber taçlanacak olan zaferimizin ilk adımını Sivas´tan başlatmış oluyoruz. Allah, bu seçimleri ülkemizin içinde bulunduğu süreçten kurtulmamıza vesile kılsın? ifadelerini kullandı.

?İLÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ?

Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Osman Gönay ise ?Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu´nun Sivas programı iptal oldu. Cumhurbaşkanı ve iktidar partisi tarafından alınan baskın bir seçim kararı üzerine Genel Başkanımız Tokat´tan Ankara´ya geçtiler. Program doğrultusunda ilçelerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye genelinde gelişmekte olan partimizin teşkilatlarında ve genel merkezinde yakalamış olduğu heyecanı bizler de Sivas´ta yakalayacağız. Erken seçim, baskın bir seçim. Hükümet çıkmaz içerisinde. Baskın seçim çıkış olarak görülüyor. Baskın seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bu seçimden en karlı çıkan parti olacağımızı düşünüyoruz. Bu seçimin sonunda iktidara gelip meclise taşınacağız? açıklamasında bulundu. 

Heyet, toplantının ardından Hafik´ten start vermek üzere seçim çalışmalarına başladı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!