USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Devlet Zor Zamanda Milletinin Yanındadır

Devlet Zor Zamanda Milletinin Yanındadır

Devlet Zor Zamanda Milletinin Yanındadır
24-04-2020 07:00
Google News


Fatih TABUR

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´i ziyaret ederek belediye tarafından esnafa yapılacak olan bin liralık destek için teşekkür etti.

Diğer yandan Başkan Eken, Ticaret Odası meclis üyeleri ve istişare kurulları tarafından toplanan 60 bin lira değerindeki gıda yardımını da Hayat Ağacı Derneğine bağışladı.

Esnaflar için yapılacak olan destekten dolayı Başkan Bilgin´e teşekkür eden Başkan Eken, ?Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte görev yapan çalışanlar başta olmak üzere elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu çerçevede Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin de İçişleri Bakanlığı genelgesi ile iş yerlerini kapatan esnaflara bin liralık destek sağlıyor. Kendilerine de esnaflarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere oda meclisimiz ve istişare kurullarımız tarafından toplanan 60 bin liralık gıda yardımını Hayat Ağacı Derneğine bağışladık. Hayat Ağacı Derneğinin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte bir kez daha görmüş olduk. Orada şeffaf bir yönetim var, yaptığımız yardımların nereye gittiğini de biliyoruz. Hayat Ağacı Sivas için büyük bir şans? dedi.

?TÜCCARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bilgin ise ?STSO üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sivas´ın her alanda yükünü çeken esnafımız, tüccarımız, iş adamlarımızdır. Bugün istihdam noktasında en büyük katkıyı da iş adamlarımız sağlıyor. Vatandaşlarımız yardıma ihtiyaç duyduğu zaman hemen destek verenler yine esnaflarımız, iş adamlarımızdır. Bu noktada Hayat Ağacı Derneğine yapmış olduğunuz katkıdan dolayı sizin şahsınızda tüm esnaflarımıza, tüccarlarımıza teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

?HİÇBİR VATANDAŞIMIZI BOŞ ÇEVİRMEDİK?

Hayat Ağacı Derneğinin veren el ile alan eli buluşturduğunu belirten Başkan Bilgin, ?Derneğimiz kuralları belirlenmiş düzgün bir şekilde çalışan önemli bir hayır kurumudur. Geçmişten günümüze katkı sağlayanlardan Allah razı olsun. Bu dönem farklı bir anlamı var. Koronavirüs nedeniyle esnaflarımız da zorlu bir süreç geçiriyor. Biz de sosyal belediyecilik gereği bizlere ulaştırılan ayni ve nakdi yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bugüne kadar belediyemizden gıda yardımı isteyen hiçbir vatandaşımızı boş çevirmedik. Bundan sonra da çevirmeyeceğiz. Bunu sizin gibi hayırseverler sayesinde başarıyoruz? ifadelerini kullandı.

?KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM?

Esnaflara yapılacak desteğe de değinen Başkan Bilgin, ilk etapta İçişleri Bakanlığı genelgesi ile iş yerlerini kapatan esnaflara biner lira maddi destekte bulunacağız. Bunu yapmamızdaki amaç; devlet zor zamanda milletinin yanındadır. Devlet millet için var. Bu çalışmamız bunun somut bir örneğidir. Bu vesile ile şahsınızda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Belediye yönetiminin esnafa yapacağı desteğe ilişkin yazılı açıklama yapan Sivas Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ise Başkan Bilgin´e teşekkür etti. Başkan Bilgin´in göreve geldiği günden itibaren esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve kapısının her zaman esnafa açık olduğunu belirten Köksal, ?Belediye Başkanımız  her zaman esnafımıza karşı duyarlı olmuştur. Esnafın sorunlarına karşı çok duyarlıdır. Kendisine başvurduğumuz her konuda destek olmaktadır. En büyük desteği ise zor durumda olan esnafımıza bin lira yardım yaparak vermiştir. Koronavirüsü nedeniyle  işyeri kapalı olduğu için mağdur olan ve zor durumda kalan esnafımıza yapılan bu yardım, onlara can suyu olacaktır. Esnaf dostu Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin´e, başkan yardımcılarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bu zor süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız? dedi.

Başkan Köksal, ?Kafeler, kıraathaneler, çay ocakları, lokantalar , berber ve kuaförler, internet kafeler, pazarlarda sebze ve meyve satışı dışında faaliyetlerine ara veren tuhafiye ve züccaciyeci esnaflar ile servis şoförlerimize Sivas Belediyemiz bin lira maddi destek verecektir. Yardımdan faydalanmak isteyen esnaflarımız bağlı bulunduğu odasından temin edeceği ?Sosyal Yardım Talep´ formunu doldurarak, nüfus cüzdan fotokopisi, e-devlet üzerinden alacağı ikametgah ilmühaberi, işyeri açma ruhsat fotokopisi veya vergi levhası fotokopisi, şahsına alacağı iban numarası ile birlikte evrakları mesleki odasına teslim edecekler? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!