USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Doğa Eczanesi hizmete açıldı

Doğa Eczanesi hizmete açıldı

Doğa Eczanesi hizmete açıldı
27-09-2017 05:00
Google News


MERYEM ALAKIR

Yeni iş yerinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Yardımcısı Özaydın, "Öncelikle böyle bir mekânda sizinle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Bu tür mekânların açılışı ilimize hem istihdam açısından hem de daha kaliteli bir hizmet açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu eczanenin de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ve çalışanlar olarak sizden, halkımıza son derece güler yüzlü ve şeffaf olmanızı talep ediyorum. Bu da sizi halkımızın nezdinde güzel bir konuma getirecektir. Hem de ilimiz adına güzel bir örnek olacaktır.  Allah utandırmasın.  Bu anlamda Culha ailesini tekrar tebrik ediyorum" dedi.
Daha sonra konuşan Sivas Eczacılar Odası Başkanı Süha Yazıcı ise "Eyüp arkadaşımızı uzun zamandır tanıyorum. Kendisi kamuda çalıştığı zamanlarda da oldukça titiz ve düzgün çalışan bir arkadaşımız. Şuan burada onun eczanesini açmakta olduğumuz için çok mutlu ve gururluyum" ifadelerini kullandı.
Yazıcı, "Eminim ki bulunduğu semtte de hastalarına verdiği danışmanlık hizmetleriyle iyi hizmette bulunacaktır. Şuan Sivas Merkez´de 120´nin üzerinde eczanemiz oldu. Ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gün geçtikçe daha fazla eczane açıyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim" diyerek eczanenin Sivas halkına hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesiminin ardından Doğa Eczanesi hizmete açıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!