USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Formdayız Kazanırız

Formdayız Kazanırız

Formdayız Kazanırız
01-04-2021 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Süper Lig’de 7 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan Demir Grup Sivasspor’da, gözler Trabzonspor maçına çevrildi.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Yiğido’da teknik direktör Rıza Çalımbay, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. 7 haftadır kaybetmediklerini hatırlatan tecrübeli hoca, “Takım olarak formdayız. İyi de futbol oynuyoruz. Bunu milli aradan sonra Trabzonspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Alacağımız 3 puanla serimizi sürdürmek tek amacımız. Umarım bunun başarırız” dedi.

TAKIMDA KEYİFLER YERİNDE

Yapılan idmanda futbolcuların istekli ve keyifli oldukları öğrenildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcılarının uyguladığı antrenman programı dahilinde idmanda yüksek tempoda çalışan Yiğidolar, Trabzon maçı için umut verdi.

İDMAN TEKLE SÜRECEK

Kırmızı-beyazlı ekip bugün yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam edecek. Bugün kulüp tesislerinde yapılacak olan antrenman pandemi dolayısıyla basına ve taraftara kapalı olacak.

ZORLU MAÇA 2 GÜN KALDI!

Demir Grup Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan maç 3 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Zorlu mücadele Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanacak.

YİĞİDO 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup olarak başlayan Sivas ekibinin, daha sonra çıktığı 8 maçta da bileği bükülmedi. Ligin 23. haftasında iç sahada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalan kırmızı-beyazlılar, sonraki hafta deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Sivasspor, 25. haftayı bay geçerken, 26. haftada konuk ettiği Kayserispor'u 2-0 yendi. Sivas temsilcisi, 27. hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'la 0-0, 28. haftada evinde  Hatayspor'la 1-1 ve 29. haftada da dış sahada Galatasaray'la 2-2 berabere kaldı. Ligin 30. haftasında iç sahada Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, 31. haftada ise deplasmanda Göztepe'yi 5-3'lük skorla yenerek yenilmezlik serisini 8 maça yükseltti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!