USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FORVET HATTINA UKRAYNALI GOLCÜ

FORVET HATTINA UKRAYNALI GOLCÜ

FORVET HATTINA UKRAYNALI GOLCÜ
21-07-2017 05:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Sivasspor´da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Ukraynalı golcü Oleksandr Gladky ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Geçen sezon TFF 1. Lig´de mücadele eden ve de 1 senelik aranın ardından yeniden Süper Lig´e dönen Sivasspor transfer çalışmalarına hız verdi. Yiğidolar, son olarak Dinamo Kiev´de forma giyen ve sözleşmesi sona eren Oleksandr Gladky´i gündemine almıştı.

Samet Aybaba yönetiminde ligde kalıcı bir kadro kurmayı amaçlayan Sivasspor, Oleksandr Gladky ile her konuda anlaşma sağladı ve taraflar 2 yıllık sözleşmeye evet dedi.

30 yaşındaki golcü futbolcu Oleksandr Gladky, önümüzdeki günlerde Sivas´a gelip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Sivasspor, Vitali Djakov´dan sonra Dinamo Kiev´de forma giyen bir başka oyuncuyu daha renklerine bağlamış olacak.

OLEKSANDR GLADKY KİMDİR?

1987 Ukrayna doğumlu golcü futbolcu Oleksandr Gladky, UFK Kharkiv. Metalist, Dnipro, Karpaty, Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev takımlarında forma giydi. Son olarak Dinamo Kiev´de oynayan Oleksandr Gladky sözleşme yenilememişti. Oleksandr Gladky geçen sezon 24 maçta oynadı ve 4 gol attı.

SİVASSPOR KİMLERİ

TRANSFER ETTİ

Sivasspor yeni sezonda Everton´dan Arouna Kone, Elazığspor´dan Hakan Bilgiç, Trabzonspor´dan Muhammet Demir, Dinamo Kiev´den Vitali Djakov, Monaco´dan Elderson, Menemen Belediyespor´dan Mert Hakan Yandaş´ı ve son olarak da Adanaspor´dan Cem Özdemir´i transfer etti.

Burhan Eşer, Yiğit İncedemir, İbrahim Öztürk, Gökhan Süzen, Dejan Kelhar ve Adem Koçak gibi isimler ise Sivasspor´dan ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!