USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galericilerden Tam Destek

Galericilerden Tam Destek

Galericilerden  Tam Destek
10-02-2021 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin Başkan Adayı Hakan Demirgil ve kendisine destek veren oda başkanları, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.  Başkan Adayı Demirgil ve ekibi bu kapsamda Galericiler Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Başkan Adayı Demirgil´in Galericiler Sitesi´ndeki ilk durağı aynı zamanda Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyesi de olan Bekir Bacak´ın işyeri oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bacak, çıktığı yolda Başkan Adayı Demirgil ve ekibine başarılar dileyerek, ?Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz ?dedi.

Başkan Adayı Demirgil ve ekip arkadaşları daha sonra Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Gökhan Şahinler´i ziyaret etti.

Şahinler, Başkan Adayı Hakan Demirgil´in bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardaki başarısının tartışılmaz olduğunu belirterek, ?Başkan adayı Hakan Demirgil´e yeni çıkmış olduğu hizmet yolunda sonuna kadar başarılar diliyorum. O makamda üstüne düşen vazifeyi en güzel şekilde yerine getireceğini inanıyoruz. Bizler galericiler esnafları olarak sonuna kadar yanındayız ?diye konuştu.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hakan Demirgil ise Galericiler Sitesini Ata Sanayi´nden sonra ikinci evleri olarak gördüklerini belirterek, ?Galerici esnafımız bizleri çok sıcak karşıladı. Ata Sanayinden sonra ikinci evimiz olarak gördüğümüz galericiler sitesinde bu tabloyu görmek bizleri, çok mutlu etti. Galericiler bizi bağrına bastı. Galericiler ile ilgili özel bir bağımız var bir kez daha gördük ki çok güzel bağlar kurmuşuz? dedi.

Başkan Adayı Demirgil ve oda başkanları daha sonra tüm galericileri ziyaret ederek gerçekleştirilecek olan seçimde destek istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!