USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?GARİBAN TAKIMIZ?

?GARİBAN TAKIMIZ?

?GARİBAN TAKIMIZ?
10-05-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Belediyespor´da Kulüp Başkanı Hasan Karaman, spor medyasıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen toplantıya Kulüp Başkanı Hasan Karaman, Kulüp As Başkanı Ali İzgi, Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, Belediyespor A Takımı Teknik Direktörü Özer Karadaş, Hentbol Antrenörü Doğan Ardahanlı ve spor medyasının temsilcileri katıldı.

?ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ?

Bugün Afjet Afyonspor ile oynanacak Play-Off ilk maçında elerliden geleni yapacaklarını söyleyen Karaman; ?İlimizi 2. ligde temsil eden Sivas Belediyespor zorlu geçen bir lig mücadelesinden sonra grubumuzu 4. tamamladı ve Play-Off oynamaya hak kazandı. Ligin son haftalarına kadar zirve mücadelesini bırakmamış bir takım var. Zirveye direk ulaşamadık ama Play-Off´ta bu hedefe ulaşacağız. Bugün Afjet Afyonspor ile çok önemli bir Play-Off mücadelemiz olacak? dedi.

?TARAFTAR BU MAÇTA

BİZİ GARİBAN BIRAKMASIN?

Taraftara önemli mesajlar aktaran Başkan Karaman, 12. adamdan destek istedi. Karaman şunları söyledi; ?Bugün ki maçta en önemli şey seyirci desteğidir. Deplasmana gittiğimiz zaman 5 bin taraftar desteğiyle oynanıyor maçlar ancak bizim kendi sahamızda sanki seyircisiz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bu Play-Off maçları önemli maçlar. 1. Lige çıkma mücadelesi vereceğiz. Onun için çok ciddi anlamda seyirci desteğine ihtiyacımız olacak. Ben burada tüm Yiğidolara sesleniyorum. Lütfen bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar, gerçekten önemli bir maç. Mutlaka desteklerini vermeleri gerekiyor. Seyirci desteği de takımın motivasyonu açısından çok önemli. Bu maçta bizi gariban bırakmasınlar. Tüm Sivas sporseverlerini ben bugün ki maça davet ediyorum. Mutlaka bizi desteklesinler.?

?TAKIM OLARAK BİZ HAZIRIZ?

Takımın bu sezon çok iyi bir grafik çizdiğini hatırlayan Hasan Karaman şöyle devam etti; ?Play-Off maçları eleme usulü ile yapılıyor. İlk maçımız Afyon´la. Afyon´u elediğimiz zaman yeniden bir eleme usulü ile maç oynayacağız. İnşallah elimizden geleni yapacağız. Takım olarak biz hazırız. Her türlü hazırlıklarımızı yaptık. Hedefimiz 1. lige çıkmak ve inşallah bunu başarmak için her şeyi yapacağız. Takımımızın morali de çok iyi. Hocamız da takımımıza her türlü desteği vermiş durumda. İnşallah ilk maçımızda Afyonspor´u eleyerek bu süreci devam ettirmek istiyoruz. Biz bu tür eleme usulü maçları daha iyi oynuyoruz. Bunu Türkiye kupasında da gördük.?

?BU MAÇ SİVAS İÇİN ÇOK ÖNEMLİ?

Bugün oynanacak Play-Off ilk maçının Sivas için çok önemli olduğunu aktaran Karaman; ?Belediye de müsait olan personeller maç saatinde stadyuma gelip desteklerini verecekler. Sivasspor´un taraftar grubu Yiğidolarla görüştük ve onlar da hazırlıklarını yapıp gelecekler. Bu maç Sivas için çok önemli. Bu Sivas´ı temsil eden takımlarımızdan. Ulusal takımlarımız bunlar. Belediye olarak taraftarımızın gelmesi için ulaşım tedbirlerini de alıyoruz. Ben inanıyorum ki maça gelip destek verecekler? dedi.

?TAKIMA DESTEK VERİLMELİ?

Takıma verilen desteğin önemine değinen Karaman şunları ifade etti; ?Bizim Belediyespor olarak bir şanssızlığımız var. Bizim önümüzde ilimizi Süper Ligde temsil eden takımımız olduğu için ister istemez biz biraz geri plana düşüyoruz. Geri plana düştüğümüz için bizim ilgi azalıyor. Futbol da destek çok önemli, moral ve motive de çok önemli. Şehrin desteği takıma ciddi moral veriyor. İnşallah elimizden geleni yapacağız. Takımımıza destek verilmesi lazım, sonuçta bu şehrimizin takımı. Bunların başarıları şehrimizin başarısı.?

?BİZ BİRAZ DA GARİBAN

TAKIM GİBİ KONUMDAYIZ?

Bugün oynanacak önemli maç öncesi hiçbir protokolün ve STK´ların gelip takıma moral ziyaretinde bulunmadığını söyleyen Başkan Karaman; ?Hiç kimse gelip bize moral ziyaretinde bulunmadı. Sadece başkanımız gelip ziyaret etti. Bir Valimizin ziyaret etmesi, bir Rektörümüzün ziyaret etmesi, ilimizin protokollerinden ve STK´lar dan ziyaretin olması bizi onurlandırır, gururlandırır ve daha da motive eder. Takdir onların bir şey diyemeyiz. Biz herkese açığız. Bu tür çalışmaların olması bize gerçekten çok ciddi anlamda moral verir. Şuana kadar maalesef böyle bir ziyaret yok. Biz biraz da gariban takım gibi konumdayız. Kendi imkânlarımızla başarıyı yakalamak için mücadele eden bir takımız. Ciddi anlamda sadece Belediye´nin desteğini görüyoruz. Onun dışında gerçekten ciddi bir destek göremedik? dedi.

?HENTBOL´DA DA ÇOK

ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR?

Hafta sonu oynanacak Hentbol Süper Lige çıkma maçı içinde tüm sporseverlerin desteklerini beklediklerini söyleyen Hasan Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Bunun yanı sıra bu hafta sonu bizim Hentbol´da da çok önemli bir maçımız var. Pazar günü saat 13.00´ta Cumhuriyet Üniversitesi spor salonunda Yalıkavak ile Süper Lige çıkma maçı oynayacağız. Bu maç final maçı ve eğer bu maçı biz alırsak Süper Lige çıkmış olacağız. Bu maçta bizim için çok önemli. Yine bu maça da tüm seyircilerimizi davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. İnşallah bu maçı da alarak Bayan Hentbol takımımız Süper Lige çıkmış olacak. Ben şimdiden bize desteklerini esirgemeyeceğine inandığım tüm sporseverlere teşekkür ediyorum.?

?HENTBOL DA ÇOK

FARKLI ŞEYLER OLUYOR?

Hentbol 1. ligini değerlendiren Karaman; ?Hentbol da gerçekten çok farklı şeyler oluyor. Oynadığımız ligde de çok farklı şeyler duyuyoruz. Ciddi anlamda Hentbol liginde Pazarspor takımına karşı bir kayırma var. Federasyonun Karadeniz´li olmasından dolayı Pazarspor´a bir destek var. Biz bu desteğe rağmen mücadelemizi sürdürdük. Son noktaya geldik. Pazar günü Yalıkavak´la oynayacağımız maçı aldığımız taktirde Süper Lige çıkacağız? dedi.

?ÜNİVERSİTE İLE SÜREKLİ

SORUNLAR YAŞIYORUZ?

Hentbol konusunda Cumhuriyet Üniversitesi ile sık sık sorunlar yaşadıklarının altını çizen Karaman bu duruma da tepki gösterdi. Karaman; ?Hentbol da da zorluklar çekiyoruz. Salon temininde zorluklar çekiyoruz. Üniversite ile sürekli bu konuda sorunlar yaşıyoruz. Bu müsabakayı oynayacağımız şuan yeterli salon Üniversite de var. Bunun tahsilinde sıkıntılar yaşıyoruz. Çoğu zaman sorun çıkartıyorlar, problem çıkartıyorlar. Bazı oyuncularımız Üniversitede eğitimlerine devam ettikleri için onların müsabakalara çıkmalarında sorunlar yaşıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi Hentbol takımında oynayan 4 önemli sporcuyu özel bir turnuvaya götürdü maç öncesi. Bizlere destek olmaları gerekiyor kurumların? ifadelerini kullandı.

?BU ŞEHRE İHANETTİR??

Cumhuriyet Üniversitesi, Belediyespor Hentbol takımında oynayan 4 önemli sporcuyu hafta sonu oynanacak maç öncesi özel bir turnuvaya götürülmesi üzerine Karaman sert bir dille tepki göstererek; ?Belediye bu şehrin Belediyesi, Belediye´nin tüm takımları da bu şehrin takımlarıdır. Neticede bu şehre hizmet eden takımlar. Eğer Cumhuriyet Üniversitesi takımları, şehrimizi çok üst seviyede temsil edecekse biz her türlü desteği veririz onlara. Neticede yine şehrimiz kazanacak. Sporda şehrimizin kazanması, başarılı olması önemli. Bir tarafta çok önemli hayati derecede maç var yendiğimiz zaman Süper Lige çıkacağız. Diğer tarafta oyuncularımızı alıp götürülüp hiç önemi olmayan bir özel turnuvada oynatılması gerçekten şehre ihanettir. Bu yapılan şehrin sporuna ihanettir. Bu ihanetin sorulması lazım. Eğer biz bu sebepten dolayı Süper Lige çıkamayıp ta yenilirsek bunun sorumluları ortada. Bunun taktirini yetkililere bırakıyorum. Bu çok üzücü bir olay? şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!