USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hiçbir Mazeretimiz Olamaz

Hiçbir Mazeretimiz Olamaz

Hiçbir Mazeretimiz Olamaz
27-09-2019 07:00
Google News


Ahmet TIRPAN

Vali Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri kapsamında Gemerek ve Şarkışla ilçesini ziyaret etti.

Günün ilk ziyaretini Gemerek´e gerçekleştiren Vali Ayhan, Yurter Özcan Ortaokulu´nda öğrencilere spor malzemesi dağıtımı yaptı. Daha sonra öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelen Vali Ayhan, öğretmenlerin her zaman yanında olduğunu belirterek, yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

?EĞİTİMİ DAHA İYİ SEVİYELERE GETİRECEĞİZ?

Ardından Gemerek Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu´nda okul müdürleriyle bir araya gelen Vali Ayhan, her şeyin özünde eğitim olduğunu ifade ederek, "Çocukların gözünün içine bakın. Öğretmenlerle, velilerle omuz omuza vererek ilimizde eğitimi çok daha iyi seviyelere getireceğiz. Bunu birlikte başaracağız. İdarecilerimizle birlikte okullarımıza huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmalısınız." dedi.

GEMEREK OSB HIZLA GELİŞECEK

Gemerek ziyaretleri kapsamında son olarak Gemerek Organize Sanayi Bölgesi yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ayhan, yetkililerden bilgi aldı. Vali Ayhan, yol bağlantılarının ardından OSB´nin hızla gelişeceğini ifade etti.

Gemerek´in ardından Şarkışla´ya geçen Vali Ayhan, ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlık önünde Şarkışlalı vatandaş Yahya Kalalı tarafından hurdalardan yapılan el yapımı araca binen Vali Ayhan, ardından kaymakam Mehmet Erdem´i makamında ziyaret etti.

?HİÇBİR MAZERETİMİZ OLAMAZ?

Vali Ayhan, Şarkışla Âşık Veysel Kültür Merkezi´nde okul müdürleriyle bir araya geldi. Eğitimde olağanüstü yatırımlar yapıldığının altını çizen  Vali Ayhan, "Artık hiç bir mazeretimiz olamaz. Eğitimde iyi olursak her alanda başarılı oluruz. Yeni dönemde sizlerle birlikte özgün çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

ALTINKAYA´NIN CENAZESİNE KATILDI

Milli Savunma Bakanlığı Bakanlık Müşaviri olarak görev yapan Ercihan Altınkaya´nın vefat eden babası Hazim Altınkaya´nın Şarkışla´daki cenazesine de katılan Vali Ayhan, Sivas Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindekiler ile birlikte  merhumun ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Şarkışla ilçesinde eğitim yatırımlarını da inceleyen Vali Ayhan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapımları tamamlanma aşamasına gelen Şehit Tuncer YİBO Kapalı Spor Salonu, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve uygulama cami inşaatında incelemede bulundu.

RESTORASYON ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Vali Ayhan, Şarkışla programının ardından, Büyük Birlik Partisi´nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun Elmalı köyünde doğup büyüdüğü evde devam eden restorasyon çalışmaları hakkında Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya´dan ve yüklenici firmadan bilgi aldı.

YAZICIOĞLU´NUN KİŞİSEL EŞYALARI SERGİLENECEK

Yazıcıoğlu´nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile görüşen Vali Ayhan, Muhsin Yazıcıoğlu´nun yaşadığı evin restorasyon çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Merhum Yazıcıoğlu´nun kişisel eşyalarının ve fotoğraflarının yer alacağı müzeyi herkesin ziyaret edebileceği belirten Vali Ayhan,  evin tarihi bir mekâna dönüştürüleceğini kaydetti.

ÖRNEK BİR MÜZE OLACAK

Merhum Yazıcıoğlu´nun evinin müze olması için herkesin seferber olduğunun altını çizen Vali Ayhan, ?Yazıcıoğlu´nun yaşadığı, bu ülke için hayaller kurduğu evi bir an önce yeni neslin  istifadelerine sunmak için bitmesini istiyoruz. Kurum olarak da buraya çok büyük önem veriyoruz. Bütün işlerimiz çok önemli olmakla birlikte burası daha çok büyük önem arz etmekte. Buraya gelen herkes, bir kişinin milletin gönlünde nasıl yer ettiğini ve bu ülke için nasıl hayaller kurduğunu görecek. İnşallah şanına yakışır bir şekilde burayı tanzim edeceğiz. Burası örnek bir müze olacak." diye konuştu.

Yazıcıoğlu´nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programlarda; Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Şarkışla Kaymakamı, Gemerek Kaymakam Vekili Mehmet Erdem, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Seyit Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş, ilçe protokol üyeleri ve diğer ilgiler yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!