USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlmek İlmek Dokuyacağız--Video

İlmek İlmek Dokuyacağız--Video

İlmek İlmek  Dokuyacağız--Video
13-12-2019 07:00
Google News


Fatih TABUR

AK Parti Genel Merkezi´nde gerçekleştirilen mülakat sonucu Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Muhammed Burak Kuruçay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. AK Parti il teşkilatının tam kadro yer aldığı toplantıya Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´in yanı sıra çok sayıda partili de katıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti´de değişik kademelerde görev yapan Kuruçay´a başarı diledi.

Başkan Bilgin, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Muhammed Burak Kuruçay kardeşime Rabbim´den muvaffakiyetler diliyorum.  Allah mahcup etmesin. İnşallah teşkilat olarak Sivas´ımızı layık olduğu yere getirecek çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde yürütmeye devam edeceğiz? dedi.

?BÜYÜK TÜRKİYE DAVASINA HİZMET EDECEK?

Kuruçay´ın AK Parti teşkilatına yabancı bir isim olmadığının altını çizen Başkan Bilgin, ?2015 yılında Gençlik Kolları Başkanı olarak girdiği bu ailenin içerisinde bugün de Merkez İlçe Başkanı olarak inşallah büyük Türkiye davasına hizmet edecek.  Burak Başkanımızın Merkez İlçe Başkanı  olarak atanması AK Parti´nin gençlere verdiği önemin en büyük göstergesidir. AK Parti bir vefa partisidir. Millet için davası için çalışanları zamanı geldiğinde her zaman değerlendirir? diye konuştu.

?BU BİR GÖREV DEĞİŞİMİDİR?

Başkan Bilgin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ?Teşkilatına hizmet eden; birlik, beraberlik içerisinde Sivas için çalışan herkesin bu partide yeri vardır, olmaya da devam edecektir. Bu bir görev değişimidir, bayrak yarışıdır. AK Parti´de asla eski olmaz. Eski başkan, eski milletvekili, eski belediye başkanı olmaz. Herkes hizmetini yapar; bayrağı kendisinden sonrakine devreder ve ileride partinin ihtiyacı olduğu zaman da gocunmadan aynı şekilde de devam eder.  Biz AK Parti kadroları olarak Sivas´a hizmet ediyoruz. Bizim amacımız, derdimiz, davamız Sivas´ı daha ileriye götürecek projeleri hayata geçirmek ve takip etmek.  Bu noktada ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik ruhu  şehrimiz için önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde safları daha da sıklaştırarak bugünden itibaren 2023´e hazırlanıyoruz. Merkez İlçe Başkanımızın üzerindeki yükün ağır olduğunu biliyoruz. Hep birlikte partimiz için, davamız için, şehrimiz için, ülkemiz için çalışacağız.?

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise teşkilatı yıpratmak isteyenlere sert sözlerle tepki gösterdi.

?EKMEK ÇIKMAZ?

?Buradaki birlik ve beraberlik genel merkezimizde örnek tekil eden bir beraberlik? diyen Başkan Aksu, ?Bu birlikten fitne çıkarmaya çalışanlara, laf söz çıkarmaya çalışanlara ekmek çıkmaz. Boşuna da uğraşmasınlar? dedi.

?MESELE BAŞARILI OLABİLMEK?

Kuruçay´ın zor bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Aksu, ?Ağır ama başarabileceğine inandığım bir vazifeyi yüklendi. Biz belediye başkanımızla, milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatımızla beraber Burak Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Mesele başarılı olabilmek. Mesele 2023 seçimlerinde AK Parti Sivas´ı destan yazar hale getirebilmek. Tek amacımız bundan ibarettir. O nedenle fitnelere, laflara, sözlere kulak  asmıyoruz. İşimize bakacağız. Güçlü bir teşkilat yapısıyla inşallah Sivas şu ana kadar örnek gösterildiği gibi bundan sonra da örnek gösterilmeye devam edecek. Her şey nasiple olur. Biz nasibe inanan insanlarız. Gerisi teferruattır? dedi.

?MESELE AK PARTİ´NİN BAYRAĞINI YERE DÜŞÜRMEMEK?

Başkan Aksu, konuşmasını şu ifadelerle devam ettirdi: ?Biz teşkilatımızın emrindeyiz. Teşkilatımız bize bu vazifeyi verir yaparız, ?Vazifen bitti´ derse kenara çekiliriz. Mesele Sivas´ta Recep Tayyip Erdoğan´ın bayrağını düşürmemek, AK Parti´nin bayrağını yere düşürmemektir. Tek amacımız bundan ibarettir.   Bundan sonra da Allah nasip ederse Genel Merkez´de örnekliğimiz devam edecek. Ben bu süreçte şimdiye kadar vazife yapmış merkez ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Onların bu duvara koyduğu taşlar sayesinde yükseliyoruz.  Partimizi onlar sayesinde yükseltiyoruz. Allah onlardan razı olsun.  Artık Sivas´ta yeni bir süreç başlamıştır. Bu yeni süreç herkes tarafından sırtlanılarak götürülecek bir süreç. Birlik ve beraberlik içerisinde 2023 seçimlerine Sivas´ımızı taşıyacağız.?

?ADAM VE ARKADAŞ YETİŞTİRMEKLE MÜKELLEFİZ?

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay da ?Partinin içinden birisiyim. Yıllardır partiye emek vermeye çalışan, Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemeye çalışan bir arkadaşınızım. Bizim partimiz vefa partisi. Hizmet eden ve bu yolda doğru bir şekilde ilerleyen herkese görev verildiğini bir kez daha görmüş oluyoruz. O anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere teşkilatta görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Bizler adam ve arkadaş yetiştirmekle mükellefiz. Bu parti 18 yıllık bir parti. Bu koltukların kalıcı olmadığını biliyoruz. Makamdan güç alan değil makama güç veren bir yapıyla ilerlemek istediğimizi, hedefimizin bu olduğunu açıklamak istiyorum. Bu bir nasip işi, yarış işi değil. Ben kesinlikle buna inanıyorum. Nasibinde olan alıyor. Bu anlamda bize referans olanların yüzünü kara çıkarmayacağız? dedi.

Başkan Kuruçay, konuşmasını şu ifadelerle devam ettirdi: ?Sivas´ta 65 mahalle, 153 merkez köyde sandık görevlilerimizle beraber uyum içinde çalışma gerçekleştireceğiz. Bu süreçte memleketi ilmek ilmek tekrardan dokuyacağız. Sevdamız Sivas diyoruz. Memleket için çalışmaya her ortamda varız. Genel Merkezimi ne görev verirse yapmaya hazırız. 15 gün içerisinde yönetim kurulumuzu kuracağız. Bu anlamda  parti binamızda bir komisyon oluşturacağız. Mülakatlar gerçekleştireceğiz, tanışacağız görüşeceğiz. Önümüzdeki süreçte kimlerle nasıl çalışacağımıza karar vereceğiz. Yaptığımız istişareler neticesinde belediye meclis üyeliğimizden istifa edeceğiz. Genel merkezin de talebi bu doğrultuda. Çünkü burası küçük bir ilçe değil. 350 bin nüfuslu merkez ilçe. Genel merkezimizin istediği şudur: 350 bin nüfuslu bir ilçede görev yapacak arkadaşımızın  omzunda bir yük olsun. Belediye meclis üyeliği de ayrı bir sorumluluk gerektirdiği için önümüzdeki süreçte istifa edeceğimizi buradan duyurmak istiyorum.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!