USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İMAM HATİPLİ GENÇLERE SPORTİF ALANLARDA DESTEK

İMAM HATİPLİ GENÇLERE SPORTİF ALANLARDA DESTEK

İMAM HATİPLİ GENÇLERE SPORTİF ALANLARDA DESTEK
25-02-2017 06:00
Google News


sivas irade

Sivas İmam Hatipliler Derneği bünyesinde Önder Gençlik Spor Kulübü kurularak faaliyetlerine başladı.

Sosyal ve Kültürel etkinliklere önem veren Sivas İmam Hatipliler Derneği, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokullarında sporcu gençlerin yetişmesine katkı sağlamak ve öğrencileri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla Önder Gençlik Spor Kulübünü kurdu.

İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek,  dernek yönetimi ve İmam Hatip Lisesi ve ortaokullarında görevli beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile istişare toplantısı yapılarak kulübün tanıtımı gerçekleştirildi

İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, Sivas Merkez ve ilçelerindeki İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerinde okuyan spor dallarında yeteneği olan öğrencileri yetiştirmek için böyle bir Spor Kulübü Derneği kurduklarını söyledi.

Faaliyetlerini dernek bünyesinde Önder Gençlik ve Spor Kulübü olarak sürdüreceklerini dile getiren Şimşek, ?Sportif faaliyetler yapan öğrencilerimize profesyonel yardım yapabilmek amacıyla Sivas İmam Hatipliler Derneği bünyesinde Önder Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini kurmuş bulunmaktayız. Bu kapsamda öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmek için okullarımızda görevli beden eğitimi öğretmenlerimizle istişareler yaparak etkinlikler gerçekleştireceğiz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!