USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KANAL 58 YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

KANAL 58 YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

KANAL 58 YÖNETİMİ DEĞİŞTİ
01-07-2017 12:39
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

22 İLDE FAALİYET GÖSTERECEK

El değiştirdikten sonra Sivas kamuoyunda uzun süredir ilimizden taşınacağı iddiaları konuşulan Kanal 58, aksine daha da güçlenerek yoluna devam etme kararı aldı.  Ege Bölgesinin ardından İç Anadolu Bölgesi´nde de birçok ilde temsilcilik açma kararı alan Kanal 58 ekibi Türkiye genelinde 22 ilde kendi kadrolarıyla faaliyetlerini sürdürecek.

Kanal 58 Sivas Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, yapılan değişikliklerle ilgili bir açıklama yaptı.

Şirket Genel Müdürü Gülsever Akyol ile yollarını ayırdıklarını ve mevcut kadro içerisinde yeniden görevlendirme yaptıklarını açıklayan Erdağı, ?Yeni görev dağılımı ile birlikte Anadolu´nun yükselen sesi Kanal58 ailesi olarak, Ege bölgesinin ardından şimdi de Sivas ve komşu illerinde yeni ekipler oluşturularak toplamda 22 ilde bizzat kendi kadrolarımızla faaliyet göstereceğiz? dedi.

Televizyonun isim değişikliği konusunda da açıklama yapan Erdağı, henüz netleşen bir karar olmadığı için şuan için Kanal 58 ismiyle yayın hayatını sürdüreceğini ifade etti.

İzmir, Uşak, Sivas, İstanbul ve Denizli illerinde stüdyoları bulunduğunu belirten Erdağı, Tokat, Yozgat, Erzincan, K.Maraş, Malatya, Ordu, Kars, Kırıkkale, Manisa, Aydın, Afyon, Kütahya, Muğla, Burdur ve Bilecik illerinde de temsilcilikleri bulunacağını söyledi.

Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Erdağı, yeni yönetimdeki isimleri açıkladı:

?Bölge koordinatörlüğüne Ümit Alpan´ın gelmiş olduğu Kanal 58´in yeni yönetim kadrosu şöyle şekillendi.: Bölge Koordinatörü: Ümit Alpan, Haber Koordinatörü: Melih Delibaş, Teknik Sorumlu: Nevzat Kutlu, Spor Müdürü: Mustafa Ateş, Program ve Reklam Koordinatörü: Leyla Demir, Kurgu Şefi Bekir Çiğdem.?

EKİBİMİZLE BAYRAĞI

ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilen Ümit Alpan ise ?Öncelikle bana güvenerek bu görevi layık gören Yönetim Kurulu Başkanımız Adem Erdağı beye ve bu süreçte her zaman bana destek olarak özgüvenimin daha da çoğalmasına vesile olan Ramazan Koçyiğit beye çok teşekkür ederim? dedi.

Başarının sırrını saygı, sevgi, dürüstlük, birlik ve beraberlik olarak yorumlayan Alpan, ?Kanal58´de yapacağımız hizmetlerde, ortak akıl ve istişare müessesesini devamlı kullanarak daha katılımcı bir iş ortamı tarzını tüm ekip arkadaşlarımla ortaya koyacağız. Bu günden itibaren Sivas başta olmak üzere tüm İç Anadolu Bölgesinde Kanal58 olarak kurumsal yapımızı kişisele dökmeden, makamlara saygı ve sevgi içerisinde tüm ilişkilerimizi sürdürecek olup herkese ve her kesime kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır? ifadelerini kullandı.

Alpan sözlerini şöyle tamamladı. ?Bayrağı teslim aldığımız bu günden itibaren tek derdinizin çalışmak olduğunun proje üretmek olduğunun ve önce kendimize sonra kurumumuza daha sonra da İç Anadolu Bölgesine faydalı işler yapmak olduğunun bilinceyiz. Her şeyin daha güzel olması için tüm ekip arkadaşlarımla omuz omuza verip bu bayrağı zirveye taşıyacağımızdan ve bu bayrağı kurumsal yapı içerisinde muhafaza edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!