USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karakoç Yeniden Aday

Karakoç Yeniden Aday

Karakoç Yeniden Aday
26-09-2018 07:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Eğitim Bir Sen Sivas 1 Nolu Şube Başkanı İlhan Karakoç sendikanın 6. olağan kongresi için başkan adaylığını açıkladı.

Yönetimi seçecek olan delege adaylarının da bölge bölge tanıtıldığı programda salonu dolduran kalabalığa hitap eden Karakoç, yakın zamanda hayatlarını kaybeden Ali Nacak ve Sadettin Şahin öğretmenlere rahmet dileyerek sözlerine başladı.

Konuşmasının devamında Sendikanın kurucusu Mehmet Akif İnan ve Sivas´ta il teşkilatını kurmuş olanlara tek tek teşekkür ederek, ?Türkiye´nin ve yerelde de Sivas´ın en büyük Sivil Toplum Örgütü olarak bugünkü gelinen noktada 4453 üye ile salonları dolduran tüm eğitim çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum? dedi.

Sendikanın kuruluşundan bu yana ahde vefanın teşkilâtın en önemli ilkesi olduğunu belirten Karakoç, sendikal başarılarının altında bu duygunun gizli olduğunu ifade etti. Sivas 1 Nolu Şube olarak sendikal anlamda birçok ödül aldıklarını da ifade eden Karakoç, bu başarıda tüm üyelerin emekleri olduğunu yeni başarılara imza atmak üzere 3. Dönemde de başkanlığa aday olduğunu ifade etti.

Eğitim çalışanları arasında birlik ve beraberliği tesis etmek, güçlünün değil haklının yanında yer almak, mazlum ve mağdurların haklarını savunmak için ustalık döneminde de gece gündüz çalışacaklarını belirten Karakoç, bu dönemde de ilkeli hizmet anlayışıyla sadece sendikacılık yapacaklarını, öğretmenler odasının sesi olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Üyelerin haklarını her platformda savunmaya devam edeceklerini de ifade eden Karakoç ?Şimdi kucaklaşma zamanı milletçe birlik olma zamanı 6 Ekim´deki demokrasi şölenimize tüm üyelerimizi davet ediyor, hizmet yarışında 10 bölgeden aday olan birbirinden değerli tüm arkadaşlara başarılar diliyorum? diye konuştu.

Konuşmaların ardından delege adayları bir bir sahneye davet edilerek üyelere tanıtıldı. Program sahnedeki aile fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

/resimler/2018-9/25/1601151768297.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!