USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Leylek yuvası artık güvende

Leylek yuvası artık güvende

Leylek yuvası artık güvende
26-12-2017 06:00
Google News


AHMET TIRPAN
Şehit Faruk Aydoğdu Ortaokulu çatısında uzun yıllardan beri bulunan ve okul ile özdeşleşen leylek yuvası, kış mevsiminde meydana gelen şiddetli rüzgârlardan dolayı dağılması ve dağılan parçaların öğrencilerin güvenliği açısından tehlike oluşturması nedeniyle, İl Özel İdare ekipleri tarafından daha yüksek olan ilkokul binasının çatısına yapılan bir platform içerisine yerleştirildi.
Sivas Valisi Davut Gül´ün talimatıyla harekete geçen İl Özel İdare ekipleri, kış mevsiminde oluşan şiddetli rüzgârlar ile dağılan yuvayı ve dağılan parçaların öğrencilere tehlike arz ettiğinden dolayı hem yuva hem de öğrencilerin güvenliği açısından ortaokul binası çatısında bulunan yuvayı indirerek dağılması engellenmek amacıyla etrafını çit teli ile sardı. Dağılması engellenen yuva daha sonra ilkokul binası çatısına yapılan güvenli bir platforma konuldu.
Okul yönetimi başta Vali Davut Gül, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nebi Kaya ve İl Özel İdare ekiplerine teşekkür ederek, "Okul çatısındaki leyleğin yuvasını dahi düşünen bir devletimiz olduğu için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!