USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?Maalesef Mutsuzuz?

?Maalesef Mutsuzuz?

?Maalesef Mutsuzuz?
18-09-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligin 5. hafta maçında evlerinde oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçın ardından konuştu.

Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Tuna, müsabakada öne geçtikten sonra oyunun kontrolünü daha fazla ellerinde bulundurmaları gerektiğini söyledi.

?SKORU ARTTIRABİLEYDİK

FARKLI OLACAKTI?

Maçın başında penaltından gol yiyerek 1-0 geriye düşmelerinin oyunlarını etkilediğini belirten Tuna, ?Maçın başında penaltından gol yiyerek 1-0 geriye düşmemiz olumlu oyunumuzu etkiledi. Sonrasında oyun hakimiyetini sağlayarak golü bulduk. İkinci yarıda öne de geçtik. Öne geçtikten sonra kontrolü daha da elimizde tutup skoru biraz daha arttırabileydik daha farklı olacaktı? dedi.

?MAALESEF MUTSUZ

OLABİLİYORUZ?

Sonuç dışında artıların fazla olduğunu belirten Teknik Patron Tuna, ?Şut anlamında, pas anlamında ve skoru değiştirebilecek pozisyonlarımız çok fazla. Bunları sonuca yansıtamadığımızda maalesef mutsuz olabiliyoruz. Oyunun tamamına hakim olabilmemiz lazımken hamlelerimizde sorun yaşayabiliyoruz. Aramıza katılmayan, sakat olan oyuncular vardı ama son dakikada pozisyonu değerlendirebilseydik oyunumuzun karşılığı alabilirdik.? ifadesini kullandı.

?KAZANAMAMAK

BİZİ ETKİLİYOR?

Kırmızı-beyazlı takımın hocası Tuna, evlerinde oynadığı Erzurum maçını kazanmak istediğini ancak kazanamadığını belirterek; ?Kazanamamak bizi etkiliyor. Oyunumuzda geliştirmemiz gereken yerler var. Bunları değiştireceğiz eminim. Savunma anlamında 2 duran toptan gol yedik biri penaltıdan. Geçen hafta öndeyken ve 2-0 yapabilecekken dönen toptan gol yedik. Bunlar da öz eleştiri yapacağımız kısımlar.? şeklinde konuştu.

?VAR DOĞRU KARAR?

Tuna, ayrıca VAR ile ilgili soruda ise ligde geride kalan maçlarda takımın maçlarında doğru kararlar verildiğini söyledi.

/resimler/2018-9/17/1115491051284.jpg

/resimler/2018-9/17/1116360895966.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!