USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milletimize Küsmeyeceğiz--Video

Milletimize Küsmeyeceğiz--Video

Milletimize  Küsmeyeceğiz--Video
25-02-2020 07:00
Google News


Fatih TABUR

7. olağan kongre sürecini başlatan AK Parti Sivas il teşkilatı ilk ilçe kongresini Ulaş´ta gerçekleştirdi. Kongreye Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve Ulaşlı vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Ulaş İlçe Başkanı Ahmet Uğur gerçekleştirdi. 

?İLK GÜN Kİ HEYECANI GÖRÜYORUM?

Tarihi bir güne şahitlik ettiklerini ifade eden Başkan Uğur, ?14 Ağustos 2001 günü, hangi umutlarla hangi ideallerle yola çıkmıştık. Şimdi dönüp baktığımızda 18 yıldan fazla zaman geçtiğini görüyoruz. Bugün ki kongremizde o ilk gün ki umut ve heyecanı sizlerde görüyorum. Millete hizmet yolunda tarihi başarılara imza atmanın bahtiyarlığını, mutluğunu sizlerle paylaşıyorum. Teşkilatlar açısından AK Parti tarihinin belki de en huzurlu dönemini yaşıyoruz. Bunun içinde Bakanımız İsmet Yılmaz ve İl Başkanımız Hakan Aksu´ya teşekkür ediyorum? dedi.

Uğur´un arından konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ise sözlerine geçtiğimiz günlerde vefat eden Divriği İlçe Başkanı Yasin Uyanık´a Allah´tan rahmet dileyerek başladı.

?BAYRAK YARIŞI?

AK Parti kongrelerinin öneminden bahseden Aksu, ?Bizim kongrelerimiz şenlik havasında, şölen havasında birlik ve beraberlik içerisinde geçmektedir. Başka partilerde olduğu gibi sandalyelerin havada uçuştuğu, kavgaların yaşandığı  kongreler AK Parti kongrelerinde hiç olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. Kongrelerde gelen arkadaşlarımızın, devam eden arkadaşlarımızın, bu hizmet bayrağını en üst seviyelere taşımak, Ulaş´ı çok daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarına ben canı gönülden inanıyorum? dedi.

?ULAŞ´A ÖNEM VERİYORUZ?

Türkiye için inandığın yolda yürü sloganıyla 7. kongre sürecine girdiklerini anımsatan Başkan Aksu, Sivas´ta  ilk kongreyi Ulaş´tan başlattıklarını anımsatarak ?Çünkü Ulaş bizim için önemli. Ulaş´a önem veriyoruz, Ulaş´ı önemsiyoruz. Bunun en büyük göstergesi ise Ulaş´a yaptığımız hizmetlerdir, yatırımlardır? şeklinde konuştu.

/resimler/2020-2/24/1309433896105.jpg

?SİYASETİN ÖZNESİ MİLLETTİR?

AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ise, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, ?Bugüne kadar AK Parti teşkilatlarımızda hizmet veren tüm kardeşlerime hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Siyasetin öznesi millettir? dedi.

İlimize yapılan yatırımlara ilişkin bilgiler veren Milletvekili Yılmaz, ?Sivas´a her alanda 80 yılda gelen hizmetleri bir kenara koyun bir de AK Parti döneminde 17 yılda gelen hizmetlere bakın. İnanın 80 yılda gelen hizmetin çok daha fazlası 17 yılda gelmiştir. İnsana değer verme hepsinden daha fazladır. Yoksulluğu azaltmak, kimsesizlerin kimsesi olmak ve bugünden daha çok yarına umutla bakabilmek bizlerin çok daha fazla çalışmasıyla olur. Millete küsmeyeceğiz, millete darılmayacağız, milletin her seçimde verdiği mesajın gereğini yerine getireceğiz. Ben tekrar kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum? diye konuştu.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekilerek seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede Ahmet Uğur ile devam kararı alındı.

AK Parti teşkilatında ikinci kongre ise Hafik´te gerçekleştirildi. Kongreye TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, İl Başkanı Hakan Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve Hafikli vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından  okunan İstiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşan AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habib Görler, AK Parti´nin kuruluşundan itibaren tüm Türkiye´ye olduğu gibi Sivas ve Hafik´e de ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.

?Hizmetleri saymakla bitiremeyiz, Allah bu hizmetleri yapanlardan, vesile olanlardan ve vatandaşlarımızın kullanmasına vesile olanlardan kat be kat razı olsun? diyen Başkan Görler, ?Bu hizmetlerin ilimize ve ilçemize kazandırılmasında, tabiri caizse ilmek ilmek işlenmesinde çok büyük katkıları olan yanına gittiğimizde bizim derdimizle dertlenen çok kıymetli bakanıma saygılarımı arz etmek istiyorum. Bu süre zarfı içerisinde hakeza kıymetli il başkanımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Teşkilatımızın, ilçe başkanlarımızın derdiyle dertlenen gerekirse hasta yatağından dahi kalkarak bizlerin sorunları ve çözümleri için çaba sarf eden çok değerli Hakan Aksu başkanıma huzurlarınızda teşekkürlerimi arz ediyorum? diye konuştu.

/resimler/2020-2/24/1310139053073.jpg

Görler´in ardından kürsüye gelen AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ise ?Bu yürüyüş bundan 19 yıl önce baskıların, vesayetin, hukuksuzluğun, hukukun ferman olduğu bir Türkiye´de ?Muhtar bile olamaz´ denilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yaktığı meşalenin aydınlattığı yolda başladı? ifadelerini kullandı.

?HİZMETLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ?

Hafik´e yapılan yatırımlar hakkında katılımcıları bilgilendiren Başkan Aksu, ?Hafik kongremizi gerçekleştiriyoruz. Hafik bizim için önemli, Hafik´e önem veriyoruz. Hafik´i önemsiyoruz. Bunun en büyük göstergesi ise Hafik´e yaptığımız hizmetlerdir, yatırımlardır. Ben hizmetlerin bir kaçını buradan hatırlatmak istiyorum: Pusat Özen Barajı ve İmranlı Barajlarını bölgemize kazandırarak 220 bin dönüme yakın arazimizi sulu tarıma kazandırdık. Açık Kadın Cezaevini Hafik ilçemize taşıdık.500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonunu yine ilçemize kazandırdık. Tüm resmi kurumların hizmet araçlarını yeniledik. Sizlerin AK Parti´ye olan desteği ile de bu yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi daha da artıracağız inşallah. Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, Habib Başkanım ve yeni yönetimine bundan sonraki dönem de başarılar diliyorum. İnandığımız bu kutlu dava yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden durmaksızın birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

?İLK 10 İL İÇERİSİNDEYİZ?

Milletvekili İsmet Yılmaz ise, ilimize AK Parti döneminde çok büyük hizmetler yapıldığına vurgu yaparak, ?Sivas´a 28 milyar liralık yatırım yaptık, bu yatırımların içerisine 16 milyardan fazla tutan hızlı tren dahil değil. Bu yatırımlarla Türkiye´de hizmet alan ilk 10 il içerisindeyiz, eğer 16 milyardan fazla bedel tutan hızlı treni eklersek Türkiye´de ilk 5 il arasına giriyoruz. Kamu eliyle yapılıp Sivas´a kazandırılmayan hiçbir hizmet yoktur. Buna Hafikli kardeşlerim şahittir ama yeter mi yetmez, daha çok çalışacağız daha çok hizmet getireceğiz? dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek Liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Habib Görler ile devam kararı alındı. Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

SIRA ZARA KONGRESİNDE

AK Parti´de Ulaş ve Hafik kongrelerinin ardından gerçekleştirilecek olan kongreler ve tarihleri şu şekilde: Zara (29 Şubat), Altınyayla (1 Mart), Gemerek (8 Mart), Yıldızeli (22 Mart), Koyulhisar (29 Mart), Doğanşar (4 Nisan), Kangal (5 Nisan), Suşehri (12 Nisan), Divriği (18 Nisan), Akıncılar (19 Nisan), Gölova (30 Mayıs), İmranlı (31 Mayıs), Gürün (6 Haziran), Merkez (7 Haziran), Şarkışla (14 Haziran).

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!