USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Eğitim´e Tahsis Edildi

Milli Eğitim´e Tahsis Edildi

Milli Eğitim´e  Tahsis Edildi
08-02-2021 07:00
Google News


Erdem TAHILLIOĞLU

İl Genel Meclisi, 2021 yılı Şubat ayı toplantılarını tamamladı. Şubat ayı oturumları, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Meclisin ilk oturumu, divan kâtipleri tarafından 2020 yılı Ocak ayı il genel meclisi karar özetleri ve il encümeni karar özetlerinin okunması ile başladı.   

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez İlçe, Akdeğirmen Mahallesinde yer alan Şükriye Özçalı Konağı´nın; Masal Konağı olarak kullanılmak üzere Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesine karar verildi.

İl Özel İdaresi 2021 yılı bütçesinin ihtiyaç duyulan tertipleri arasında ödenek aktarımı yapılması kararlaştırıldı. Merkez İlçe, Bademkaya köyünde ?Güneş Enerji Santrali (GES)? olarak yer alan taşınmaz üzerinde ?Elektrik Üretim Tesis Alanı (Biyogaz)? kurulması amacıyla hazırlanan Nazım İmar Tadilat Planı ve Uygulama İmar Tadilat Planının onaylanmasına karar verildi.

Diğer yandan; İmar ve Bayındırlık Komisyonuna, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna, Gençlik ve Spor Komisyonuna, Hukuk Komisyonuna, İçişleri Komisyonuna, Kültür ve Turizm Komisyonuna, Meclis Karar ve Yatırımları İzleme Komisyonuna havale edilen konular görüşülerek karara bağlandı.

Meclis gündemde yer alan diğer konuları görüştü ve Şubat ayı toplantılarını tamamlandı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!