USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Moral Depoluyor--Video

Moral Depoluyor--Video

Moral Depoluyor--Video
18-03-2021 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor, ligin 31. haftasında deplasmanda konuk olacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dün kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla toplantıda bir araya gelen tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Göztepe maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Ligdeki en kritik maçlardan birine çıkacaklarını söyleyen tecrübeli hoca, “Ligde 7 haftadır kaybetmiyoruz. Geçen hafta eksiklerimize rağmen Karagümrük karşısında güzel mücadele ettik. Ligin en önemli maçına çıkacağız. Göztepe maçından kesinlikle galip ayrılmalıyız. Bu hafta yoğun tempoda çalıştık. Son haftalarda çıkış yakaladık. Sizlere güvencim tam. Maçlarda biraz daha dikkat edersek, çok iyi işler yaparız. Herkesin bizde tek istediği galibiyet. Bu maçtan galibiyet alacağımıza inanıyorum. Maçta hata istemiyorum. Herkes bize güveniyor” dediği öğrenildi.

TAKIMIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli ve moralli oldukları öğrenildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcılarının uyguladığı antrenmanda programı dahilinde yüksek tempoda çalışan kırmızı-beyazlı takım, Göztepe maçı için galibiyete odaklanmış durumda.

HAZIRLIKLAR SÜRECEK

Kırmızı-beyazlı ekip bugün yapacağı antrenmanla Göztepe maçının hazırlıklarına devam edecek. Bugün yapılacak olan antrenman pandemi nedeniyle basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek.

7 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olarak başlayan kırmızı-beyazlıların daha sonra çıktığı 7 maçta da bileği bükülmedi.  Oynadığı son 7 karşılaşmada 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde edip hanesine 13 puan yazdıran Sivasspor, bu maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!