USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rıza Çalımbay Çok Mutlu

Rıza Çalımbay Çok Mutlu

Rıza Çalımbay Çok Mutlu
09-02-2021 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Süper Lig´in 24. haftasında deplasmanda Ankaragücü´nü 4-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ?Bugün hem iyi oynadık hem de skora yansıttık. O yüzden mutluyuz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı? dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

?HEM İYİ OYNADIK HEM DE SKORA YANSITTIK?

Çalımbay, iyi oyunlarını skora yansıttıklarını vurgulayarak, ?MKE Ankaragücü maçını kazanmamız gerekiyordu. Zaten bundan önce oynadığımız Aytemiz Alanyaspor maçı var iki tane. İki tane diyorum çünkü orada iki gün maç oynadık. Orada da kötü oynadık. Orada da iki tane golümüz vardı ama VAR´dan döndü. Arkasında Erzurumspor maçı ilk yarı hariç çok iyi oynadık ama skora yansıtamadık. Ankaragücü karşısında hem iyi oynadık hem de skora yansıttık. O yüzden mutluyuz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı? dedi.

?DİKKATLİ OLACAĞIZ?

Tecrübeli çalıştırıcı, bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacaklarını söyleyerek, ?Lig çok uzun bir maraton çok maçımız var. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Her maçımızda bu maçın daha da üzerinde bir mücadele edip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Takımımı kutluyorum ben. Deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa o şekilde oynadılar? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!