USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Saha Bizi Yanıltmaz--Video

Saha Bizi Yanıltmaz--Video

Saha Bizi Yanıltmaz--Video
12-02-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz hafta Cuma günü ilimize gerçekleştirdiği mitinge katılım sağlayan Sivaslılara  teşekkür etmek amacıyla AK Parti İl Başkanlığı tarafından basın toplantısı düzenlendi.

İlimizde faaliyet gösteren bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanvekili Yusuf Tanrıverdi,  AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman´ın yanı sıra  çok sayıda partili katıldı.

?SULTAN ŞEHRİMİZE VERDİĞİ ÖNEMİ GÖSTERDİ?

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanvekili Yusuf Tanrıverdi, mitinge katılan Sivaslılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. İl Başkanvekili Tanrıverdi, ?Bilindiği üzere 8 Şubat Cuma günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerin ilk mitingini Sivas´tan başlatarak Sultan Şehrimize verdiği önemi göstermiştir. Sivas halkımız da alanı tıklım tıklım doldurarak bize olan güvenin boş olmadığını göstermiştir. Biz buradan alanı dolduran vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz? dedi.

SİVAS´A YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Sivas´a verdiği önemi her fırsatta dile getirdiğini anımsatan İl Başkanvekili Tanrıverdi, ?Cumhurbaşkanımız yine müjdelerle gelerek birçok alanda Sivas´a yatırımların devam edeceğini söyledi. Gündemimizi uzun süredir meşgul eden kenevir yetiştiriciliği konusunda son noktayı da koyan liderimiz, Sivas´ta kenevir yetiştiriciliğinin müjdesini verdi. Bunun yanında Sivas´ımızın en önemli fabrikalarından olan TÜDEMSAŞ´la ilgili de konuşan Genel Başkanımız TÜDEMSAŞ´ın daha da güçleneceğinin bilgisini hem Sivas halkına hem de canlı yayında Sivas´ı izleyen milyonlarca vatandaşımıza verdi. Cumhurbaşkanımız Sivas´a değer katacak olan, Sivas´ımızın gelişmesinde büyük payı olacak olan Demirağ Organize Sanayi Bölgesi için özel teşvik paketi çıkarılacağının müjdesini verirken Sivas´ımızın genel teşvik bölgesinde üst sıralara alınması ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini de duyurdu. Hızlı trenle ilgili 2019´da test sürüşlerinin başlayacağını, 2020 yılında da Sivaslılara tam olarak hizmet edeceğinin müjdesini yineledi. Şehrimize kurulmakta olan lojistik merkezin ihalesinin yapıldığı ve çalışmaların son hızla devam ettiğini belirtti. İkinci devlet üniversitesini de kazandıran Cumhurbaşkanımız, fakülte binalarının en kısa sürede yapılıp öğrenci almaya başlayacağının müjdesini de verdi. ?Cumhur ittifakı´ ile ilgili de dedikodulara son veren Cumhurbaşkanımız ittifak içerisinde sadece AK Parti ve MHP´nin yer aldığına vurgu yaparak çıkabilecek bilgi kirliliklerine de son vermiş oldu. Biz burada Sivas´ımıza göstermiş olduğu alakadan dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a ve kurmaylarına teşekkür ediyoruz. Sivas´ın gelişmesinde, büyümesinde büyük faydaları olan Bakanımız İsmet Yılmaz´a, Milletvekillerimiz Habip Soluk ve Semiha Ekinci´ye, önceki dönem milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

SEYFEBELİ´NE MİLLET BAHÇESİ

AK Parti İl Başkanvekili Yusuf Tanrıverdi´nin ardından konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Sivas´ta büyük coşkuyla karşılandığının altını çizerek ?Sayın Cumhurbaşkanımız Sivas´ımızın beklentisi olan hatta beklentilerinin de üzerinde önemli konulara değindiler.  İl Başkanımız hepsine değindi ama bir tanesini de ben ilave edeyim. Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi´nin içerisinde yer alan 1 milyon 800 bin metrekare yeşil alanın Millet Bahçesi olarak yapılacağının müjdesini verdi. 1 milyon 800 bin metrekare dediğimiz zaman mevcut Paşabahçe yaklaşık 500 dönümse orasının 3 buçuk katı. Bunu devletimiz yapacak. Zaten eski stadın yeri yapılacak. Eski stadın yerinin de 60 dönüm olduğunu farz ettiğimiz zaman Seyfebeli´nin ne kadar büyük olduğu daha da ortaya çıkıyor? açıklamasında bulundu.

?İNŞALLAH KAZANAN SİVAS´IMIZ OLUR?

?Sivas için bereketli bir ziyaret oldu? değerlendirmesinde bulunan Başkan Aydın, ?Devlet büyüklerinin şehri ziyaret etmesi her zaman bereketli olur ama bu ziyaret belki hepsinden de bereketli oldu. Şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Sivas halkına teşekkür ediyoruz. Gerek meydanda gerekse yol güzergahında Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük sevgi gösterisinde bulundular. Her zaman olduğu gibi bağırlarına bastılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın 31 Mart süreciyle ilgili birtakım beyanatları oldu. Bu sürecin en iyi şekilde geçmesini diliyorum. Sivas´ın AK Parti´ye ihtiyacının devam ettiği kanaatindeyim. İnşallah 31 Mart´ta AK Parti yine Sivas´ta belediyecilik anlayışını çıtayı daha da yukarı taşıyarak devam ettirecektir. Bunun için hem dualarımız hem de desteklerimizi iletiyoruz. İnşallah kazanan Sivas´ımız olur, kazanan ülkemiz olur diyorum? şeklinde konuştu.

?HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

İlimizin 8 Şubat Cuma günü tarihi günlerinden birisini yaşadığını dile getirerek sözlerine başlayan AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin de ?Pazartesi günü saat 22.00 civarında Cumhurbaşkanlığı makamından arayarak ilk mitingin Sivas´tan başlayacağını söylediler. Yani mitingimize 3 gün vardı haber verdiklerinde. Ama başta Sivas halkımızın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi, muhabbeti ve teşkilatımızın o 3 gün içerisinde olağanüstü çalışmasıyla birlikte havanın da soğuk olmasına rağmen Sivas tarihi günlerinden birini yaşadı. Miting alanını hepimiz gördük ama miting alanından daha da önemlisi DSİ kavşağına kadar yol boyu vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza gösterdiği sevgi, miting alanındaki coşkudan belki çok çok daha fazlaydı. Bu noktada biz aziz hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyoruz? dedi.

?ÇOK NET MESAJLAR VERDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın birçok miting programını Sivas´tan başlattığının altını çizen Başkan Adayı Bilgin, ?Bu tesadüf seçilmiş bir program değil. Cumhurbaşkanımız bunu bilinçli olarak yapıyor. Cumhurbaşkanımız bu geldiğinde şehrimizin son günlerde bir kısmı haklı talepleri oluşturan bir kısmı maalesef dedikoduya dayanan olaylarla ilgili de çok net mesajlar verdi. Sivas´ın teşvik bölgesiyle ilgili talepleri vardı. Tüm tartışmayı bitirerek net bir şekilde hem OSB hem de genel teşvik uygulamasıyla ilgili Sivas´ta bir çalışma yapılacağının talimatını verdi. Bunun takibini daha önceki süreçte biz zaten başlatmıştık. Cumhurbaşkanımızın bu süreçle ilgili net bir cevap vermesi Sivas için büyük kazanım oldu. Yine kenevir olayı da öyle. 2016 yılında çıkarılan Bakanlar Kurulu kararı neticesinde Sivas´ın talebi doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımız 20. il olarak  kenevir ekilecek iller arasına Sivas´ın da alınacağını beyan etti. Maalesef ortada hiçbir şey yokken bir kısım kesimler tarafından TÜDEMSAŞ´ın kapatılacağı ve Sivas´tan taşınacağı yönünde olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışılıyordu. Cumhurbaşkanımız da bu noktada Demirağ OSB ile birlikte TÜDEMSAŞ´ın büyütüleceğini, Sivas´ın yük vagon merkezi yapılacağı noktasında hiçbir tartışmaya yer bırakmayacak şekilde bu hususu açıkladı. Biz bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımıza Sivaslılar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz? ifadelerini kullandı.

?SİVAS İÇİN ÇALIŞACAĞIZ?

Başkan Adayı Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?AK Parti iktidarları olarak hem yerelde hem de genelde Sivas´ın gelişmesi, büyümesi için daha çok istihdam alanı oluşturulması için çok büyük hizmetler yaptık. Sivas´ı yaşanılabilir şehirler sıralamasında daha üst sıralara çıkarmak için çalışacağız. Yeter ki Sivas birliğini ve beraberliğini korusun, yeter ki Sivas için herkes projelerini ortaya koysun. Bu noktada seçimler gelir geçer. AK Parti döneminde 13 seçim geçirdik biz, 14. seçime gidiyoruz. Her seçim öncesi farklı tartışmalar oldu ama milletimiz şaşmaz terazisiyle sandığa gittiğinde kararı net olarak verdi.  AK Parti, 13 seçimdir kendisinden sonra gelen partinin aldığı oy oranının 2 katından fazla oy alarak bu seçimlerden alnının akıyla çıktı. Bunun arkasındaki gerçek sebep nedir? İnsanlar hizmete baktı. Eğer bu millet 13 defa AK Parti´yi açık ara birinci parti yaptıysa bunun arkasında AK Parti´ye duyulan güven ve AK Parti´nin hizmet siyaseti vardır. Biz 14. seçimde de  milletimizin AK Parti´yi açık ara birinci yapacağına inanıyoruz. 1 Aralık´tan bugüne kadar sahada yapmış olduğumuz 70 günlük çalışmada da bunu çok net olarak ortaya koyduk. 70 günlük süre içerisinde hemen hemen gitmediğimiz mahalle kalmadı. Mahallelerimizde farklı kesimlerle bir araya geldik. Ortaya çıkan durum şudur: 31 Mart akşamı milletimiz inşallah hizmet belediyeciliği yönündeki kararını kesintisiz olarak devam ettirecek. Bizim derdimiz nedir? Daha üst bir oranda oy alıp Sayın Cumhurbaşkanımıza ileride talep edeceğimiz hususlarda elimizin güçlü olması. Ben tekrar hemşehrilerimize Cuma günkü mitinge katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, teşkilatımıza teşekkür ediyorum, Sayın Cumhurbaşkanımıza da Sivas´a verdiği müjdelerden dolayı teşekkür ediyorum.?

?BİZE GÜÇ VERDİ?

Başkan Adayı Bilgin, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin; ?Mitingin erken olduğunu düşünüyor musunuz?? şeklindeki sorusuna Bilgin,  ?Cumhurbaşkanımız partinin kuruluşundan bu yana ilk mitingini hep Sivas´ta yaptı. 2001 yılında Sivas ilk geldiği illerden birisi olmuştu. 2007 seçimlerinde de ilk Sivas´tan start vermişti. 2015 seçimlerinde de seçim çalışmalarına yine Sivas´tan başladı. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız bunu bir gelenek haline getirdi. Önceki gün de bu konuyu İstanbul´daki Sandık Başkanları Eğitim toplantısında söyledi. Cumhurbaşkanımız o toplantıda, ?İlk mitingimize Sivas´tan başladık. Sivas, çok coşkulu ve heyecanlıydı. Bu da tesadüf bir başlangıç değil. Sivas´tan başlattığımız bu yürüyüşü inşallah 31 Mart´ta başarılı bir şekilde noktalayacağız´ ifadelerini kullandı. Biz teşkilat olarak memnunuz. Bize güç verdi? diyerek cevap verdi.

?ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ?

Başkan Adayı Bilgin, bir başka gazetecinin mitingde yoğun güvenlik önlemleri olduğunu hatırlatarak, ?Koruma tedbirlerinin bu düzeyde olmasının başka bir sebebi var mı? Bu durum mitinge katılımı etkiledi mi? Mitinge katılım rakamı size bildirildi mi? Geçmiş mitinglere göre bir artış veya düşüş söz konusu mu? Ayrıca başka bir parti belediye başkanı anketlere göre kendisinin 5 puan önde olduğunu iddia etti. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?? şeklindeki soru zincirine ise  ?İlimizde yapılan mitingdeki koruma tedbirleri Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı tarafından uygulanan bir prosedür. Başka bir durum var mıdır, yok mudur bu konuda bir bilgimiz yok ama vatandaşların miting alanına girmesi noktasında bizlere yansıyan bir durum olmadı. Mitinge katılım olarak önceki mitinglere göre farklı bir durum yoktu. Yani yağmur ve kötü hava şartlarına rağmen güzel bir miting oldu. Cumhurbaşkanımız da bunu bir gün sonra İstanbul´daki programda ilimizdeki programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anketlerle ilgili olarak ise bu dönemde çok daha farklı anketler de duyarız. Kalan 48 gün içerisinde herkes farklı bir anket ortaya koyar ama sonuçta anketin en güzel sonucunu 31 Mart akşamında sandık ortaya koyacaktır. Biz bu noktada saha tecrübesi olan, sahayı iyi okuyan sahadan aldığımız verilere göre hareket eden çok tecrübeli bir partiyiz. 13 seçimde de sistematik çalıştığımız için Rabbim bize başarıyı nasip etti. Saha bizi yanıltmaz, bizim sahadan gördüğümüz kadarıyla AK Parti´nin 31 Mart akşamıyla ilgili hiçbir tereddüdü yok ama biz parti olarak seçimi ciddiye alan, prensipli çalışan ve son ana kadar bu işi takip eden bir partiyiz. 31 Mart´ta son açılan sandığa kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz? şeklinde cevap verdi.

/resimler/2019-2/11/1618424877851.jpg

/resimler/2019-2/11/1619004722020.jpg

/resimler/2019-2/11/1619227066153.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!