USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seçmeler Nefes Kesti

Seçmeler Nefes Kesti

Seçmeler Nefes Kesti
09-01-2017 16:27
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Sivas Karate İl Temsilciği organizesinde ilimizde ?Karate ANALİG seçmeleri? yapıldı.

Atatürk spor salonunda yaklaşık 50 sporcunun ve 9 hakemin görev aldığı seçmelerde sporcular kıyasıya mücadele ettiler.

Gençlikspor, Belediyespor ve Fetihspor karate takımından seçmelerde derece yapan sporcular önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan ANALİG müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

VELİLER ÇOCUKLARINI DESTEKLEDİ

Atatürk spor salonunda yapılan seçmelere velilerde yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarını desteklemeye gelen veliler, tatemiye çıkan çocuklarına tezahüratlarda bulunarak destek verdiler. Velilerin de sporcular kadar heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

İL TEMSİLCİSİ GEZEGEN: ?SPORCULARIMIZA

ŞAMPİYONADA BAŞARILAR DİLİYORUM?

Sivas Karate İl Temsilcisi Sebahattin Gezegen, seçmeler sonrası yaptığı açıklamasında seçmelerin güzel ve heyecanlı geçtiğini söyledi. Gezegen: ?Anadolu Yıldızlar Ligine hazırlık maçları için daha önce ilimizde faaliyet gösteren spor kulüpleri hazırlıklarını yapmışlardı. Bugün de il seçmeleri yapıyoruz. Kendi kategorilerinde aşağı yukarı 50 sporcu katıldı seçmelere. Buradaki seçmelerde iyi derece yapan çocuklarımızı 14 Ocak´ta Kırıkkale´de yapılacak olan gruplar şampiyonasına götüreceğiz. 11 Erkek sporcu ve 7 kız sporcu ile katılacağız şampiyonaya. Burada derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Şampiyonada da mücadele edecek olan sporcularımıza başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

ÖKTEN: ?SPORORCULARIMIZIN İYİ

SONUÇLAR ELDE ETMESİNİ ÜMİT EDİYORUZ?

Türkiye Karate Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı ve Sivas Gençlikspor Karate Antrenörü Oğuz Ökten ise yaptığı açıklamasında, şampiyona öncesi yaptıkları seçmelerde sporcuların performanslarını gözlemlediklerini söyledi. Ökten; ?Spor Genel Müdürlüğü Anadolu Yıldızları projesini başlatması, yeni yetişen yıldız sporcular için büyük bir avantaj oluşturmakta. Özellikle Türkiye Şampiyonalarında derece yapamayan sporcular için 2016 yılında ilk 8´e giremeyen sporcuları Anadolu Yıldızlarına almama kararı aldılar. Bununla da bugüne kadar maçlara gidemeyen çocuklar için bir imkan sağlamak açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Her yıl olduğu gibi bu sene de Anadolu Yıldızlarına Sivas Karate takımını çıkarabilmek için burada il seçmelerini yaptık. Gençlikspor, Belediyespor, Fetihspor olmak üzere 3 kulüp arasından burada yarışan sporculardan her kiloda birinci olanları takıma girecek. İnşallah bu hafta sonu Kırıkkale´de yapılacak olan grup müsabakalarına gidecek. Grup müsabakalarında takım olarak derece girenler de ilk 8´ler yarı finale taşınıyor. Orada da derece yapanlar final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. İnşallah sporcularımızın iyi sonuçlar elde etmesini ümit ediyoruz. Çalışmalarını devam ettiriyorlar. Umarım Türkiye derecesi yapmak için ellerinden geleni yaparlar? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!