USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Belediyespor Bu Ekibe Emanet

Sivas Belediyespor Bu Ekibe Emanet

Sivas Belediyespor Bu Ekibe Emanet
29-06-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig ekiplerinden Sivas Belediyespor´u yeni sezonda Sivaslı antrenörler çalıştıracak.

Geçtiğimizin sezon Serdar Bozkurt´tan koltuğu devralan Teknik Direktör Özer Karadaş ve ekibi yeni sezonda da yeşil-beyazlı takımın başında olacak.

Sivas Belediyespor Kulübü Yönetimi, Karadaş ve ekibine sonsuz güvenerek takımı yeni sezon içinde Karadaş´a emanet etti.

EKİP SAĞLAM?

Geçtiğimiz sezon koltuğu devralan Özer Karadaş ve ekibi takımı Play-Off´a çıkartarak büyük başarı elde etmişti. Özer hocanın ekibinde Sivasspor´da, Gümüşhanespor´da, Şekerspor´da, Amasyaspor´da görev yapan ve şuanda yardımcı antrenörlük yapan Tekin Fişne, Sivasspor eski kalecisi ve şuanda kaleci antrenörlüğü yapan Ahmet Uslu ve Performans Uzmanı Gürkan Diker gibi Sivaslı ve tecrübeli isimler yer alıyor.

ÖZER HOCA VE EKİBİ

TAKIMI PLAY-OFF´A ÇIKARMIŞTI

Takımın başına geldiği günden bu zaman kadar, kısa bir sürede büyük bir başarı yakalayan Özer Karadaş ve ekibi futbolcularının da gayretiyle beraber takımı Play-Off´a yükseltmişti. Özer hocanın, ekibinin ve futbolcuların bu başarısı Sivas Belediyespor taraftarının da gönlünü fetih ederek Özer hocanın, çok başarılı bir antrenör olduğunu söylemişlerdi.

6 MAÇTA 12 PUAN TOPLADI

Geçtiğimiz sezon ligde 6 maça çıkan ve bu maçlardan da 12 puan toplayan Özer Karadaş ve ekibinin bu başarısı tüm sporseverlerden de büyük ilgi toplamıştı. 29. hafta Menemen Belediye ile 1-1, 30. haftada Etimesgut Belediye ile 0-0, 31. haftada Eyüpspor´u 4-0, 32. haftada da Kocaeli Birliksor´u 4-2, 33. haftada Sarıyer´i 2-1 ve son haftada ise İnegölspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu başarı ayrıca Sivas´taki spor kamuoyu tarafından da sıkça söz edilmişti.

15 TEMMUZ´DA SİVAS´TA

HAZIRLIKLAR BAŞLAYACAK

Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 15 Temmuz Pazar günü kulüp tesislerinde toplanacak pşam Sivas Belediyespor 30 Temmuz Pazartesi gününe kadar hazırlıklarını Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde sürdürecek. Gerçekleştirilecek olan Sivas kampına bütün futbolcuların katılacağı da öğrenilirken, yeni transferlerde ilk kez yeşil-beyazlı formayı terletecek.

2. ETAP KAMPI AFYON´DA

Sivas´taki kampın ardından ikinci etap kamp programı için Afyon´a gidecek Sivas Belediyespor 3-16 Ağustos tarihleri arasında çalışmalarına Afyon´da devam edecek. Yeşil-beyazlı takım kamp boyunca yapacağı hazırlık maçlarının programı ise daha sonra duyurulacak. Afyon kampında daha sık çalışacak olan Sivas Belediyespor, Afyon kampının ardından yeniden Sivas´ta top başı yaparak yeni sezonun başlamasını bekleyecek.

6 İSİMLE ANLAŞMA YAPILDI

Transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyan Sivas Belediyespor bu zamana kadar 6 isimle anlaşma imzaladı. Gazetemizin aldığı bilgiye göre yeşil-beyazlı kulüp Halide Edip Adıvar Spor Kulübünden sağ bek Serkan Yavuz´u, Tokatspor´dan sağ bek Ercüment Eray Atakli´yi, Osmaniyespor´dan santrafor Emrah Bedir´i, Sivasspor´dan stoper İbrahim İşçi´yi, Mersin İdmanyurdu´ndan stoper Mesut Ağgül´ü ve Sarıyespor´dan ön libero Ali Zorlu ile sözleşmeleri imzaladı.

ALİ VE FATİH´LE

SÖZLEŞMELER YENİLENDİ

Sivas Belediyespor Kulübünde iç transferlerde ise Ali Aydın ve Fatih Çiplak ile devam kararı alındı. Başarılı stoper Ali Aydın ve genç sol bek Fatih Çiplak ile sözleşmelerinin sona ermesinin ardından sözleşmeler yenilenerek nikah tazelendi. Belediyespor´un emektarı 28 Yaşındaki başarılı futbolcu Ali Aydın Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlenen imza töreninde 1 yıllık mukaveleye imza atarak, Belediyespor´la yola devam dedi. mİmza töreninde Sivas Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Ali İzgi ve futbolcu Ali Aydın katıldı.

AYDIN: ?ANLAŞMA İKİ

TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLSUN?

Defans oyuncusu Ali Aydın Belediyespor´da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek buradaki imkanların bir çok kulüp takımlarında olmadığını söyledi. Önümüzdeki sezonda da yeniden Belediyespor´da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

5 İSİMLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Gazetemizin aldığı bilgiye göre Sivas Belediyespor Kulübü Teknik Direktör Özer Karadaş´ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını pür dikkat sürdürüyor. Bu kapsamda 6 isimle anlaşan yeşil-beyazlı kulüp ayrıca 5 isimle daha görüşüyor. Özellikle orta sahaya transfer yapmak isteyen Sivas Belediyespor görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından bu isimleri kamu oyu ile paylaşacak.

KARADAŞ; ?YENİ SEZONDA

BELEDİYESPOR BOMBA GİBİ OLACAK?

Yeni sezon öncesi ilk açıklamasını gazetemize yapan Sivas Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Özer Karadaş, bomba gibi bir kadro kurmak için mesai yaptıklarını belirtti. Karadaş; ?Yeni sezona teknik ekip olarak tam gaz hazırlanıyoruz. Çok iyi bir kadro kurmak için yoğun mesai harcıyoruz teknik ekip ve yönetim olarak. Şuana kadar dış transferlerde 6 futbolcu ile anlaştık. Halide Edip Adıvar Spor Kulübünden Serkan Yavuz´la, Tokatspor´dan Ercüment Eray Atakli ile Osmaniyespor´dan Emrah Bedir´le, Sivasspor´dan İbrahim İşçi ile Mersin İdmanyurdu´ndan Mesut Ağgül´le ve Sarıyespor´dan Ali Zorlu´yu kadromuza kattık. Hepsi genç ve başarılı oyuncular. Birkaç transfer daha yapacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Çok aceleci de davranmak istemiyoruz. Emin adımlarla transferlerimizi yapıyoruz. Yeni kadro ile inşallah yeni sezonda bomba gibi bir Sivas Belediyespor olacak. Seyir zevki yüksek bir futbol izletmek istiyoruz. Bizlere destek veren yönetimimize de ayrıca teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!