USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Final Biletini Aldı!

Sivas Final Biletini Aldı!

Sivas Final Biletini Aldı!
21-12-2020 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

2020 yılı 1. ayakta yer alan Türkiye Atletizm Federasyonu Bölgesel Kros Ligi etkinlikleri Esentepe Koşu Parkurunda gerçekleştirildi.

Kayseri, Tokat, Malatya, Sivas, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir ve Erzincan´dan sporcuların yarıştığı Bölgesel Kros Ligi U18 yarışları sona erdi. Yarışmayı kazanan sporcular 22 Aralık 2020 Adana´da düzenlenecek olan Bölgesel Kros Ligi Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İlimizi temsilen yarışmaya katılan Sivas Sporcu Eğitim Merkezi ve Gençlikspor Kulübü Derneği U18 bayan takımı, yarışmada ikinci olarak final biletini cebine koydu. 2.´lik kupasını Sivas´a getiren atletizm ekibi, yarın Adana´da düzenlenecek olan Bölgesel Kros Ligi Türkiye finallerinde boy gösterecek.

ÖZDEMİR: ?BAŞARILAR DİLİYORUZ?

Sivas Sporcu Eğitim Merkezi ve Gençlikspor Kulübü Derneği antrenörü Gonca Özdemir, yaptığı açıklamasında, sporcuları ile gurur duyduğunu söyleyerek, ?Kayseri´de yapılan Bölgesel Kros Ligi yarışmalarına Sivas Sporcu Eğitim Merkezini temsilen katılan U18 bayan takımımız 2. olarak 22 Aralık 2020 tarihinde Adana´da yapılacak olan Bölgesel Kros Ligi Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Erdoğan Tunç´a, Şube Müdürümüz Ufuk Demir´e, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürümüz Yusuf Keskin´e ve emeklerini bizlerden esirgemeyen Şenol Özdemir´e teşekkür ederiz. Finallerde sporcularımıza başarılar diliyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!