USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

SİVAS KONGRESİ´NİN İTİBARI OYLANACAK

SİVAS KONGRESİ´NİN İTİBARI OYLANACAK

SİVAS KONGRESİ´NİN  İTİBARI OYLANACAK
07-06-2018 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bölge İstişare toplantısına katılmak üzere ilimize geldi. Sivas ve çevre illerin Milletvekili adaylarının katıldığı toplantıda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ?24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri öncesi Kurtuluş mücadelemizin ana karargâhlarımızdan birisi olan Sivas´ta sizlerle birlikteyiz. Zalimlere hainlere karşı bilenmiş şekilde ayaktayız? dedi.

?Aklımız Türk milletidir. Aklımızda hep Türkiye vardır? diyen Bahçeli, ?İttifakımız da cumhurla yani sizlerledir. Beka diyenlere çare olarak MHP´yi gösteriyoruz. Huzur isteyenlere MHP´yi hatırlatıyoruz. Gelişmişliğe özlem duyanlara MHP yeter diyoruz. Milli duruşunuz coşkumuza coşku katıyor, mücadelemize heyecan aşılıyor. Allah´a şükürler olsun ki Türkiye sevdalıları oyunları bozmak için geliyor. MHP; istikbalimizi ve istiklalimizi teminat altına almak amacıyla şaşmaz bir irade ile geliyor. Şüphesiz ki MHP´yi hedeflerine ulaştıracak sizlersiniz? ifadelerini kullandı.

Bahçeli konuşmasında şunları kaydetti:

?Sivas bu ruhun yükseldiği muazzam bir vatan köşesidir. Manda ve himayenin kabul edilemeyeceğinin ilanı Sivas´ta yapıldı. Özellikle bilmenizi isterim ki 24 Haziran´da Sivas Kongresi´nin irade, itibar ve iffeti oylanacaktır. Çünkü mandacılar iş başındadır. Himaye arayanlar yeniden kendilerine yer aramaktadır. Kendilerine zillet ittifakı milli hedef ve hayalleri bırakacaktır. Kendilerine millet ittifakı ismi veren partilerin ortak amacı haline gelmiştir. CHP´nin seçim beyannamesi Kürdistan´a yaldızlı davetiyedir. Hepsi birden aynı kirli havuzda toplanmışlardır. Bunlar Sivas Kongresi karşısında örgütlenen mandacı çürüklerdir. Bunlar işgal bakiyeleridir. Adı millet aslı zillet olan ittifaka Türk milleti asla geçit vermeyecektir. Şayet verirse ihanet temize çıkacak Türkiye düşmanları sevineceklerdir. Bu partiler kaosa gel gel yapıyor Türkiye´yi geriye düşürmek için el birliğiyle çalışıyorlar.?

?MİLLET, ZİLLET İTTİFAKINA

GEÇİT VERMEYECEKTİR?

24 Haziran seçimlerinde milleti Cumhur ittifakına destek vermeye davet eden Bahçeli, ?Bu millet, adı millet aslı zillet olan ittifaka geçit vermeyecektir. Şayet verirse Türkiye düşmanları rahat nefes alacaktır. Dikkat edininiz. CHP, İP, SP hep bir ağızdan kaosa gel gel yayıyor, kaosa kapı açıyorlar. Türkiye´yi geriye götürmek için el birliği ile çalışıyorlar. Milli ülkülerle ilgili hiçbir samimiyet ifade etmiyorlar. Varsa yoksa kriz siyasetini canlı tutmak için çabalıyorlar, Sundukları, söyledikleri, yaptıkları yapacakları bir şey yok. Ancak yalanları dolanları pek çok. Birisi çıkıyor parlamenter sisteme geri döneceğiz diyor. Diğeri çıkıyor 2. Ordu Komutanının terörle mücadelede önemli görevler üstlenmiş komutanın apoletlerini sökeceğiz diyor. Allah fırsat vermesin, milletimiz eyvallah etmesin. Düşünebiliyor musunuz 2. Ordu Komutanı Cumhurbaşkanımızın iftar programına katıldı diye ince ince hedef siyasetine alet ediliyor.  Ne yapacaktı Cumhurbaşkanını protesto mu edecekti. Bu dil kandil dilidir. Bu ağız FETÖ ağzıdır? şeklinde konuştu.

Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

?CHP´nin icazetli Cumhurbaşkanı adayı sökmeye çok merak duyuyorsa gitsin kangrene dönüşmüş fikirlerini söksün. Bu yetmiyorsa gevşeyen akıl vidalarını söksün. Bu da yetmiyorsa kararan kalbini, vicdanını söksün atsın. Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. İnce işçilikle apolet sökmenin hevesine kapılan edep ve terbiye yoksunu siyasi duruşa Sivas, Yozgat, Tokat, Adıyaman, Amasya kısaca tüm Türkiye´miz haddini bildirecek karardadır. Haddini bildirecek güçtedir.  Bize göre 24 Haziran yeni bir doğuştur, 24 Haziran gelecek asırların kilidini emniyetle açacaktır. Sistemsel arızalar yeni hükümet sistemiyle son bulacaktır Siyasi kutuplaşmalara 24 Haziran´dan sonra en aza inecektir.

Artık Sivaslının sorunlarına kafa yoran, çiftçiyi işçiyi emekliyi garibanı dert eden tamamen buna odaklanan birer hükümet sistemi tesis ve bina edilecektir. Türkiye yeni bir döneme Cumhuriyetin üçüncü evresine geçmektedir. Beka sorunları güçlü bir iradeyle göğüslenecektir. Birliğimize ve dinliğimize saldıran çevreler Cumhur ittifakıyla karşılık verilecektir. 24 Haziran´dan sonraki beş yıl boyunca yani Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kurum ve kurallarıyla yerleşesiye kadar devam etmelidir ve bizim açımızdan da devam edecektir. Cumhur ittifakı üzerinden polemik yapanlar, 24 Haziran´dan sonra ittifakın biteceğini düşünenler siyasi hazımsızlardır. Boş laflara karnımız toktur. Konu vatandır, konu millettir. Konu Türkiye´dir.

Siyasi çıkar hesabı yapamayız, siyasi çetele tutamayız. Ne kazanırız ne kaybederiz heves ve derdinde olamayız. Önce milletim ve devletim sonra partim düşüncesini görev ve vicdan sayarız. Atalarımız demiş ki; ?Ekmeğini yalnız yiyen yükünü dişiyle kaldırırmış.? Biz ekmeğimizi birlikte paylaşarak yiyeceğiz, yükümüzü de hep birlikte omuz omuza paylaşacağız. Büyük bir milletiz tarihe şan bırakmış mührünü basmış kahraman Türk milletiyiz.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!