USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas´ın Markası

Sivas´ın Markası

Sivas´ın Markası
22-02-2020 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, birlik ve beraberlik programı düzenledi.

Dün akşam oynanan Alanyaspor maçı öncesi Büyük Otel´de gerçekleştirilen programa; Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, il protokolü, kurum müdürleri, Demir Grup Sivasspor yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yazılı ve görsel medya temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolun sadece futboldan ibaret olmadığını ve futbolun büyük bir organizasyon olduğunu söyledi.

 ?CANIMIZ ÇOK YANDI?

Süper Lig´de yer alan 12 şehir takımından birinin de Demir Grup Sivasspor olduğunun altını çizen Otyakmaz, "Şehrimizin Süper Lig´de olduğu ve olmadığı yılları hepimiz hatırlıyoruz. Takımımıza her alanda sahip çıkıp, bu değeri kaybetmememiz gerekiyor. Bir sorun olduğunda sorunu kaynağından çözmeye çalışan, futbolu bir aile olarak görüp sorunları aile içinde çözmeye çalışan bir anlayışımız var. Bunu da uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğümüze inanıyoruz. Canımızın çok yandığı ve taraftarlarımızın büyük tepki gösterdiği anlarda metanetli oluyoruz ama artık sabrımız taştığı zamanlarda da gerekli açıklamaları yapıyoruz? dedi.

?ÜLKEMİZİ KARIŞTIRMAK İSTEYENLER VAR?

Maçlarda yaşanılan hakem hatalarından sonra şiddete varacak şekilde protesto yapılmamasını isteyen Otyakmaz, ?Şiddete varacak özendirmelerden kaçınmamız gerekiyor. Sizler Sivas´ın önemli insanlarısınız. Birçok hemşehrimize hitap edebiliyorsunuz. Demir Grup Sivasspor, hepimizin ortak değeri. Bu desteği hepinizden özellikle rica ediyorum. Ülkemiz karıştırmak isteyen, provokatör insanlar var. TFF´de yapılan hatalarla bunlara malzeme verilmesi en büyük sitemim. Siyasi polemiklerden takımımızın uzak durması, çeşitli provokasyonlara alet edilmemesi en büyük isteğimiz? şeklinde konuştu.

?ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE ETMELİYİZ?

Şampiyonluk ile ilgili ilk kez konuşan Otyakmaz; ?Ligin ilk yarısında göstermiş olduğumuz performans takımımızı lider tutmaya yetti. İlk yarıda puanlar aldığımız aynı takımlarla oynayacağımız karşılaşmalar var. Eğer biz birlik ve beraberlik içinde omuz omuza, şehrimizin büyün dinamikleriyle, taraftarımızla, teknik heyet, yönetim ve futbolcu kardeşlerimizde bu davaya inanırsak ve mücadele gösterirsek tekrar liderliği yakalayıp hayalini kurduğumuz şampiyonluğa ulaşabiliriz. Şimdiye kadar şampiyonluktan bahsetmiyorduk ama artık liderlik stresi de yok, önümüzde bir şampiyonluk hedefi var. Sonuca ulaşırız, ulaşmayız onu Allah bilir ama biz bu mücadeleyi vermek zorundayız. Hayalini kurduğumuz şampiyonluk için mücadele etmek zorundayız. Bu hepimizin yükümlülüğü. Ligi ilk yarıda lider olarak kapatan bu takımımızdı. Bu kadromuz çok değerli futbolculardan oluşuyor. Birçok oyuncumuzun taliplisi olmasına rağmen, biz futbolcularımızı göndermedik. Şampiyonluk için önemli oyuncularımızı satmayı düşünmedik. Bu puanları toplayan oyuncuları yedek bırakacak transferler yapmış olsaydık düzen bozulabilirdi. Onlardan daha iyi oyuncuları almak bize pahalıya patlayabilirdi. Dolayısıyla eski ve yeni oyuncular arasında çok önemli fiyat farkı söz konusu olabilirdi. O da takımımız içindeki ahengi ve maaş kriterlerini bozmuş olabilirdi. 4 tane transfer yaptık. Bunların hepsi takıma katkıda bulunabilecek oyuncular? dedi.

?ŞEHRİMİZE HEP HEYECAN YAŞATTINIZ?

Demir Grup Sivasspor tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik programında bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de, ?Bu vesile ile başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum. Demir Grup Sivasspor´umuz Sivas´ın ortak değeri ve ortak markasıdır. Şehrimizde hep heyecan yaratmıştır. Şehrimizin ortak değeri ve şehrimizin tanıtımına en büyük destek verenlerden bir tanesi olmuştur. Mecnun Otyakmaz Başkanımızın ve ekibinin göstermiş olduğu disiplinli ve dirayetli bir yönetim ile Süper Lig´e çıktıktan sonra bugüne kadar Sivas´ta hep bir değerimiz oldu. Sivasspor´umuz bulunduğu noktadaysa bundaki en büyük katkı ve destek Mecnun Otyakmaz başkan ve o günden bugüne kadar görev alan yönetimdir. Bu noktada bu hakkı teslim etmemiz lazım. Sivaslı hemşerilerimiz adına Mecnun başkanın şahsına Sivasspor´u bugünkü noktaya getiren tüm yönetim çalışanlarına hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Sivas´ımız olarak bize düşen de iyi giden bu takıma ve bu yönetime hep ve tam destek olmak. Stadyumu doldurmak noktasında bize büyük bir görev düşüyor.? diye konuştu.

?NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ?

Daha sonra söz alan Sivas Valisi Salih Ayhan ise, Demir Grup Sivasspor yönetimine, birlik-beraberliğin sağlanması açısından düzenlenen bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkürler ederek, ?Sivasspor´un 53 yıllık bir mazisi var. Köklü bir geçmişe sahip. Bu şehrin heyecanına heyecan katmış, hikâyeler yazmış, hepimizin etrafında toplanarak kenetlenmesine vesile olmuş tertemiz bir mazisi olan Sivasspor´dan bahsediyoruz. Yeniden heyecan yaratmak ve ligde kaldığımız yerden devam etmek için hedefimizden asla sapmayacağız. Demir Grup Sivasspor her şeyin en iyisini hak ediyor. Her şey para ile değil. Bizim takımımızın bütçesine baktığımızda büyük takımların bütçesinde çok geri. Önemli olan para değil, transfer değil,  yıldız futbolcu değil, önemli olan inanmışlıktır. Sivasspor bundan sonra da daha kararlı bir şekilde yoluna yürüyecek. Biz şehir olarak duygumuzu, düşüncemizi, heyecanımızı daha da artırmamız gerekiyor. Herkes bulunduğu noktadan ne yapması gerekiyorsa onu yapmalı. Biz şehrimizi, takımımızı maddi manevi destekleyeceğiz? dedi.

?SİVASSPOR SEVGİMİZ DAİM OLSUN?

Şehir olarak omuz omuza verip yeni bir heyecan oluşturacaklarına vurgu yapan Vali Ayhan; ?Demir Grup Sivasspor sevgisi kimsenin tekelinde değil. Kim daha çok bağırıyorsa o Sivasspor´u daha çok seviyor anlamına gelmez. Bazen anlamsız paylaşımlar, anlamsız sözler kullanılıyor. Bu şehre emek vermiş insanlar var. Bazı insanlar duygularını yüreğinde yaşar. Bazıları da dışa vurarak yaşar ancak yüreğinde Demir Grup Sivasspor sevgisi yaşayanlara Sivasspor sevgisi eksiktir demek çok yanlış olur. Sivasspor sevgimiz daim olsun. Sivasspor gözbebeğimiz. Yapılan kamuoyu araştırmalarında  ´Sivas denilince´ ilk akla gelen markalardan biri Demir Grup Sivasspor´dur? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!