USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?Sivasspor Aşkını Nakşedeceğiz?

?Sivasspor Aşkını Nakşedeceğiz?

?Sivasspor Aşkını Nakşedeceğiz?
13-02-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

?2023´e Doğru Eğitimde Dönüşüm Projesi´ kapsamında öncelikle kırsalda daha sonra ise şehir merkezinde yaşayan çocukların Sivasspor sevgisi ile buluşturulması ve yaşadığı ili tanıması amacıyla Sivas Valiliği öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün koordinesinde başlatılan ?Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi´ genişleyerek devam ediyor.

Bu kapsamda; Merkez Gaziköy, Başsöğüt, Ozmuş, Olukman, Çallı köyleri ile merkez Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu´ndan gelen 350´ye yakın öğrenci heyeti, öğretmenleri ile birlikte Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret ederek, oynanan Akhisarspor maçı öncesi sohbet etti.

Ayhan´ın ev sahipliğini yaptığı programda minik Yiğidolara Sivasspor forması ve beresi hediye edilirken, çocukların heyecanı da gözlerine yansıdı.

?STADYUMDA DA EĞİTİM VAR?

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ayhan, ?Sivasspor´un maçına hiç gelmeyen öğrencilerimize bu duyguyu tattırmak istedik. Öncelikle sizler, Sivas nereden yönetiliyor? Vali´nin görevleri nelerdir? Bunları öğrenin yerinde görün, bu tarihi binayı da gezin istedik. Sivaslı olmaktan gurur duyun. Böyle bir şehirde yaşamak böyle bir şehirde olmak herkese nasip olmaz. Bunun kıymetini bilin.  Buralar sizin. Eğitim sadece okullarda değil. Burada da eğitim var. Müzede de eğitim var. Stadyumda da eğitim var. Sizleri burada görmekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz sizleri ne kadar iyi yetiştirir, sizlere ne kadar iyi eğitim verirsek inşallah geleceğimiz de o kadar emin diyoruz. Bütün derdimiz, bütün gayemiz sizlere güzel bir eğitim programı oluşturmak, sizlerin kimlikli, kişilikli, karakterli, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlerine bağlı çocuklar olmanızı sağlamaktır. Bütün idarecilerin, bütün öğretmenlerimizin derdi de bu. Sivasspor aşkını, sevgisini de erken yaşta gönlünüze yüreğinize nakşetmek istedik. İnşallah amacına ulaşır, niyetimiz gerçekleşir? diye konuştu.

/resimler/2019-2/12/1403492503205.jpg

/resimler/2019-2/12/1404162659894.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!