USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

SİVASSPOR´DA NEŞELİ ANTRENMAN

SİVASSPOR´DA NEŞELİ ANTRENMAN

SİVASSPOR´DA  NEŞELİ ANTRENMAN
09-07-2018 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ 

Demir Grup Sivasspor takımı Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde Cumartesi günü sabah ve akşam yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman sos oyunu ile devam etti. Ardından topla birlikte çalışmalar yapan kırmızı beyazlı ekip daha sonra hareketli pas çalışmaları yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan taktik programlar ile sona erdi.

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Yiğidolarda futbolcuların antrenmanlarda oldukça neşeli oldukları gözlemleniyor.

SİVASSPOR ÇARŞAMBA

GÜNÜ BOLU YOLCUSU

Geçtiğimiz hafta yeni sezon hazırlıklarına Sivasspor Tesislerinde start veren Demir Grup Sivasspor takımı, Çarşamba günü ilimizde yapacağı son antrenman ile ilimizdeki çalışmalarını tamamlayacak.

Ardından ikinci etap çalışmaları için Bolu´ya gidecek olan kırmızı beyazlı ekip, 12-27 Temmuz tarihleri arasında da burada hazırlıklarını sürdürecek. Konuyla ilgili Sivasspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

?Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 02 Temmuz Pazartesi günü kulüp tesislerimizde toplanan takımımız 11 Temmuz Çarşamba gününe kadar hazırlıklarını tesislerimizde sürdürecek. Ardından ikinci etap kamp programı için Bolu´ya gidecek takımımız 12-27 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarına Bolu´da devam edecek. Takımımızın kamp boyunca yapacağı hazırlık maçlarının programı ise daha sonra resmi internet sitemizden duyurulacak. Bolu kampının ardından kırmızı beyazlı ekip yeniden Sivas´ta top başı yaparak. Kırmızı-beyazlı ekibimiz ayrıca Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi´nin 03-04 Ağustos tarihleri arasında Ankara´da düzenleyeceği futbol turnuvasına da katılacak.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!