USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVASSPOR´DAN AYRILMAKLA HATA YAPTIM

SİVASSPOR´DAN AYRILMAKLA HATA YAPTIM

SİVASSPOR´DAN AYRILMAKLA HATA YAPTIM
15-07-2017 05:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

En son Menemen Belediyespor´da forma terleten deneyimli oyuncu Erman Kılıç, Radyospor´da yayınlanan Anadolu Ateşi programında konuştu.

Erman Kılıç çarpıcı açıklamalarda bulundu:

?Galatasaray´a gitmeden önce nasıl olacağını kestiremiyorsunuz. Sonuçta bu Galatasaray ve ben 30 yaşında bu şansı yakaladım. Pişmanlık yaşadım. Galatasaray tercihim kariyerimi etkiledi. Sivasspor´da kalsaydım uzun yıllar Sivasspor´a hizmet edecektim. Galatasaray´a transferim çok şaşalı oldu, ayrıldıktan sonra düşüşüm sert oldu.?

Galatasaray dönemimde kötü bir şey olmadığını belirten Kılıç, ?Medyada yer alan şeyler gerçeği yansıtmıyor. O dönem Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmayınca ben ayrılmak istedim. Fatih Hoca beni takımdan göndermedi, ben kendisine ayrılmak istediğimi ilettim. O dönemki Eskişehirspor´un hocası Ertuğrul Sağlam beni aradı ve transfer etmek istediğini belirtti. O dönem Eskişehir´e transfer oldum? dedi.

Kılıç, ?Kariyerime başlarken, 30 yaşında Galatasaray´a gideceksin deselerdi, gülerdim. İyi takımlarda oynadım. Yaptığım hiçbir şeyden dolayı pişman olmadım. Fakat Sivasspor´dan ayrılmam ve o dönem Galatasaray´a gitmem tercih hatası oldu? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!