USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Gün Cuma

Son Gün Cuma

Son Gün Cuma
26-06-2019 07:00
Google News


AHMET TIRPAN

İŞKUR İl Müdürlüğü, üniversite öğrencilerinin çalışma hayatıyla tanışmalarını sağlamak ve onlara çalışma disiplini kazandırmak maksadıyla düzenlenecek olan Sosyal Çalışmaları Programları için başvuruların Cuma günü sona ereceğini duyurdu.

Sivas´ta programa başvuran adaylar arasından 5 Temmuz tarihinde elektronik kura yöntemiyle 289 katılımcı belirlenecek.

Sivas Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada; ?Sosyal Çalışma Programı yükseköğretim öğrencilerinin (açık öğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç) çalışma hayatıyla tanışmalarını sağlamayı, mesleki niteliklerini geliştirmeyi, toplumsal faydanın yüksek olduğu alanlarda sunulan hizmetlere geçici süreyle katılımlarını sağlamayı ve bu kişilere çalışma disiplini kazandırmayı amaçlamaktadır.  Sosyal Çalışma Programı başvuruları 25-28 Haziran arasında sadece www.iskur.gov.tr adresinden şahsen yapılacaktır. İnternet adresimiz üzerinden programa başvuran adaylar arasından 5 Temmuz tarihinde Genel Müdürlüğümüz tarafından Elektronik Kura yöntemiyle 289 katılımcı belirlenecek olup, programlar 8 Temmuz tarihinde başlayacaktır. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında haftada 3 gün, günde 8 saat olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak olan Sosyal Çalışma Programına devam eden öğrenciler programa katılım sağladıkları her gün için 67,36 TL ödeme almaya hak kazanacak ve emekliliğe etki eden sigortaları dâhil tüm sigorta primleri yatırılacaktır? denildi.

Açıklamada; Sosyal Çalışma Programı´nın doğanın korunması; kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması; kütüphanelerin bakımı ve düzeni ile kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi alanlarında düzenleneceğine dikkat çekildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!