USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sorunlarını Dile Getirdiler

Sorunlarını Dile Getirdiler

Sorunlarını Dile Getirdiler
07-12-2020 07:00
Google News


Adem Sabit NALBANT

Sivas İl Genel Meclisi Aralık ayının son oturumunu ?Engelliler Günü´ne ayırdı.  İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında Aralık ayı toplantılarının 5. oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclise, ?3 Aralık Dünya Engeliler Günü´ kapsamında; Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cengiz Nayman´ın yanı sıra, Sivas İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmakta olan engelli personeller ile Görme Engelli Öğretmen Selman Deveci ve Sivas Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Geçgil de katıldı.

Her bireyin engelli adayı olduğuna vurgu yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, ?Dünya Engelliler Günü farkındalık günüdür. Bugün vesilesiyle engelli vatandaşlarımızla istişare ederek genel durumu değerlendiriyoruz. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmuyoruz. Bir gün değil her gün bu hassasiyetle yaşamamız gerektiğini biliyoruz.? dedi.

Mecliste sırayla söz alan engelli personeller ise programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve Genel Sekreteri Cengiz Nayman tarafından engelli personellere çiçek ve hediyeler takdim edildi.

Programın ardından Sivas İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda Genel Sekreteri Cengiz Nayman ve İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında bir araya gelen engelli personeller bir süre görüşme gerçekleştirdiler.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!