USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?Spor Dostluktur?

?Spor Dostluktur?

?Spor Dostluktur?
27-03-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. lig 24. haftasında Nusaybin Gençlikspor ile Gazi Lisesi Futbol Takımı arasında oynanan ve kavga çıkan maçın yankıları devam ediyor.

Bu kapsamda Nusaybin Gençlik Spor Kulübü Başkanı Habip Akdeniz, hafta sonu oynanan maç ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Akdeniz, Gazi Lisesi Futbol Takımı sporcularının kendilerine saldırdığını ifade ederek, Gazi Lisesi tarafından sosyal medyadan yapılan paylaşımların asılsız olduğunu söyledi.

?PAYLAŞIMLAR ASILSIZDIR?

Nusaybin Gençlik Spor Kulübü Başkanı Habip Akdeniz, gazetemizi arayarak açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ?Nusaybin Gençlik Spor Kulübü Başkanı olarak Nusaybin´de yapılan kadınlar 2. lig müsabakası sonucunda Gazi Lisesi Futbol takımında forma giyen 16 numaralı Yasemin Gül, o esnada penaltı kullanmaya giden sporcumuza tekme atarak orada kavgayı başlattı. Ortam gerildi. Polisler araya girdi. Ayağı alçıya alınan Gazi Lisesi futbolcularından Hatice Küçük Yıldız, daha önceki maçların resimleri olup Nusaybin Devlet Hastanesinde herhangi bir girişi yapılmamıştır. Bizim Mardin Nusaybin´e gelen bütün takımlarla herhangi bir olay yaşanmamıştır. Yeri geldi evimde ağırladım, yeri geldi arabamla hava alanından aldım, yeri geldi evimde sporcularla beraber yemek yedik. Paylaşımlar asılsızdır. Bizim futbolcularımız yaralandı. Böyle gerginliklere hiç gerek yok. Spor barış, kardeşlik ve dostluktur.?

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!