USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TAKIMINA SAHİP ÇIK!

TAKIMINA SAHİP ÇIK!

TAKIMINA SAHİP ÇIK!
28-04-2017 05:59
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

Eskişehirspor maçında Süper Lig´e ne kadar çıkmak istediğini sahaya yansıtan Sivasspor, bugün kendi evinde Giresunspor´u konuk edecek.

Eskişehirspor maçının ardından hazırlıklara başlayan kırmızı beyazlı ekip, dün akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Eskişehirspor ile aynı puanla ligde 3. sırada yer alan Sivasspor, Play-Off´un iddialı ekiplerinden Giresunspor ile kozlarını paylaşacak.

GİRESUN İLE

32. RANDEVU

Sivasspor ile Giresunspor tarihlerinde bugün 32. kez karşı karşıya gelecekler. İki ekibin mücadelesinde Giresunspor 14 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Sivasspor ise 11 galibiyet elde etti. 6 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivasspor takımı kendi evinde oynadığı maçlarda rakibine üstünlük kurmayı başardı. Sivas´ta oynanan 15 mücadelenin 9´unda kırmızı beyazlı ekip sahadan galibiyetle ayrılırken, Giresunspor ise sadece 2 maçta galip geldi. Sivas´ta oynanan 4 mücadele ise eşitlikle sona erdi.

YÖNETİMDEN

TARAFTARA JEST

Sivasspor yönetimi taraftara büyük bir jest yaparak bilet fiyatlarını 2 TL´ye düşürdü. Bugün akşam 18.30´da oynanacak mücadele için Sivassporlu taraftarlar 2 TL ücretle takımını destekleyebilecek.

Taraftar grupları başta olmak üzere sosyal medyadan tüm Sivas halkını maça davet eden Yiğidolar, bu akşam oynanacak maçta takımını yalnız bırakmayacak.

SİVASSPOR´DAN

TARAFTARA ÇAĞRI

Sivasspor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden Giresunspor maçına gidecek Sivasspor taraftarlarına yönelik bir mesaj yayımlandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

?Cuma günü Sivasspor ile Giresunspor arasında oynanacak mücadeleyi tribünden takip edecek taraftarlarımızın aşağıdaki hususları dikkate almaları önemle rica olunur;

1. Stadyum kapıları maçtan 2,5 saat önce saat 16.00´da açılacaktır. Turnikelerde yoğunluk yaşanmaması için taraftarlarımızın stadyuma erken gelmelerini,

2. Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarlarımızın gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden bilet yüklemesi yapmalarını,

3. Protokol tribününden maçı izlemeye gelecek misafirlerimizin yanlarında çocuk getirmemelerini rica ediyoruz.

Ayrıca Giresunspor maçında tribünde olup takımına destek vermek isteyen taraftarlarımız için, bugün saat 16.30´dan itibaren Hükümet Meydanı tarihi Jandarma binası önünden Sivas Belediyesi tarafından stadyuma ücretsiz servis kaldırılacaktır.?

Ligde telafisi zor haftalara girilirken bütün taraftarlarımızı coşku ve heyecanla tribünlerimizi tamamen doldurmaya, yanımızda olmaya davet ediyoruz. Sivasspor´umuz ile Giresunspor yarın (28 Nisan 2017 Cuma) saat 18.30´da Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!