USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Talepler İletilecek--Video

Talepler İletilecek--Video

Talepler İletilecek--Video
30-08-2019 07:00
Google News


Fatih TABUR

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, 4 Eylül Sivas Kongresi´nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Sivas programına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Aksu,  tüm Sivaslıları Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın katılacağı programlara davet etti.

İl Başkanı Aksu, ?Anadolu´da başlatılan son bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından biri hiç şüphesiz bundan 100 yıl önce ülkemizin dört bir yanından millet temsilcilerinin katılımıyla yapılan Sivas Kongresi´dir. O gün milli mücadelemizin kalbi ve karargahı olan Sivas´ta yapılan kongrede vatanın bölünmez bütünlüğü ve milli iradenin üstünlüğü milletin ortak iradesi olarak kabul edilmiştir. Sivas Kongresi her şeyden önce çok zor şartlarda olsa bile inanan birlik ve beraberlik içinde olan bir milletin başarıya ulaşacağını göstermesi bakımından önemlidir? dedi.

Bu yıl cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi´nin 100´üncü yılının kutlandığını kaydeden İl Başkanı Aksu, ?Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 4 Eylül Sivas Kongresi bu yıl daha da bir anlam kazanacak ve coşkuyla kutlanacaktır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´da 4 Eylül Sivas Kongresi´nin 100´üncü yıl etkinliklerine katılmak üzere 4 Eylül Çarşamba günü 13.30´da  ilimize teşrif edecek ve Kongre Müzesi bahçesinde hemşerilerimizle buluşacaktır. 4 Eylül Çarşamba günü, Sivas Kongresi resmi törenlerine katılacak olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan programların ardından ise AK Parti il teşkilatlarımızla bir araya gelecek. Kıymetli hemşerilerimizin  her zaman olduğu gibi 4 Eylül Çarşamba günü de  Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağından şüphemiz yoktur? diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Sivas´a ayrı bir önem verdiğini dile getiren İl Başkanı Aksu, ?Hem Valiliğimiz hem belediyemiz hem teşkilatlarımız hem de milletvekillerimiz Sivas ile ilgili çalışıyor.  Sivas Cumhurbaşkanımızın memleketi sayılır. Onun için de Sivas´a her zaman müjdeler vermiştir, hükümetimiz döneminde her zaman da Sivas´a önemli yatırımlar yapılmıştır. Bu dönemde de inşallah Sivas´la ilgili çeşitli isteklerimiz var, onları da Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Bu vesileyle Sivas Kongresinin ve Milli Mücadelenin 100´üncü yılını tekrar kutluyor, tüm halkımızı Cumhurbaşkanımızın da katılacağı programlara davet ediyorum? açıklamasında bulundu.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!