USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tecrübelerini Paylaştılar

Tecrübelerini Paylaştılar

Tecrübelerini Paylaştılar
21-03-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Girişimcilik ve Kariyer Kulübü tarafından "İş Dünyasında Kadınlar" konulu konferans düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Merkezî Amfi´de düzenlenen konferansa kulüp temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meziyet Genç, Organizatör Elif Durdu Konukpınar ve Turizm İşletmecisi Gülser Vacid´in konuşmacı olarak katıldığı konferansın açılış konuşmasını Genç Girişimcilik ve Kariyer Kulübü Akademik Danışmanı Prof. Dr. Berrin Filizöz yaptı. Prof. Dr. Berrin Filizöz konuşmasında kadının iş yaşamındaki öneminden bahsetti.

Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Yıldırım ise yaptığı konuşmada kulüp vizyon ve hedefleri, konuşmacı kadınların başarı hikayeleri, kendi sektörlerinde yaşadıkları zorlukları, hedefleri ve tecrübeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Moderatörlüğünü Gazetecilik bölümü öğrencisi Nesrin Kiraz´ın yaptığı konferansta iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan konuşmacılar tecrübelerini aktararak, öğrencilere hayallerini ertelememelerini ve başarma hedefiyle yola çıkmalarını tavsiye etti.

Program konuşmacı iş kadınlarına teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!