USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Türk´ün gücünü bir kez daha gösterdi?

?Türk´ün gücünü bir kez daha gösterdi?

?Türk´ün gücünü bir kez daha gösterdi?
20-03-2018 07:00
Google News


Fatih TABUR

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, gündeme dair konulara ilişkin parti binasında basın toplantısı düzenledi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birliklerinin kontrolü sağladığı Afrin kent merkezinde hükümet konağına şanlı Türk bayrağının asıldığını hatırlatan İl Başkanı Şahin, Türkiye´nin gücünü bir kez daha tüm dünyaya ispat ettiğini söyledi.

Çanakkale Zaferi´ne atıfta bulunan Şahin, ?Önemli bir gündeyiz. Hamd olsun 1915´in 18 Mart´ında düşmanı Çanakkale Boğazı´na gömdük ve bugün huzur içerisinde refah içerisinde ülkemizde yaşamaktayız. Ama o günkü düşmanı boğaza gömmemizin intikamını halen yabancı devletler almaya çalışıyor. Onun için her taraftan her fırsatta bizlere saldırma anlayışındalar. Geçmişte Ermeni olayları, Kıbrıs´taki ve Batı Trakya´daki soydaşlarımıza yapılan saldırılar PKK hüviyetine büründü. En sonunda da PYD , YPG hüviyetine büründü.  Ancak Türkiye Cumhuriyeti devleti, bu aziz milletin verdiği ruhla birlikte tüm düşmanları bertaraf etme gücüne sahip. Hamd olsun 18 Mart 2018 tarihinde Afrin´de kahraman ordumuz bir zafer kazandı ve Afrin Hükümet Konağı´na Türk bayrağını dikti. Bunun için Türk Silahlı Kuvvetlerimizi, hükümetimizi ve aziz milletimizi kutluyorum. Bu zafer Türk´ün gücünü dünyaya bir kez daha göstermiş oldu. Yine önemli bir dönemin başlangıcındayız. Mübarek  üç ayların başlangıcı. İslam dünyasının mübarek üç aylarını tebrik ediyorum. İslam dünyasında kanın, gözyaşının durmasını temenni ediyorum. İnşallah hayır, bereket getirir ve İslam dünyasının birliğine vesile olur? dedi.

?CİDDİ DEVRİMLER YAPTIK?

Yaşlılar Haftası´na da değinen İl Başkanı Şahin, AK Parti´nin sosyal devlet olma yolunda çok büyük adımlar attığını dile getirdi. Bu konuda birçok Avrupa ülkesinin geride bırakıldığını ifade eden Şahin, ?Ciddi anlamda devrimler yaptık? değerlendirmesinde bulundu.

?Yaşlılarımız, dünümüz ile yarınlarımız arasında gönül köprüsü olmalarının yanı sıra birer hayat rehberlerimizdir? diyen Şahin,  ?Onların bilgi, deneyim ve tecrübeleri sayesinde bugün toplumlar istikballerine yön vermekte, yaşamlarını şekillendirmektedir. Ecdadımızdan aldığımız vicdani mirasla çınarlarımıza saygıda kusur etmemek, onların sorunlarına çözüm üretmek, hayatlarını kolaylaştırıcı hizmetler sunmak, memnun etmek ve hayır dualarını almak toplumsal bir görev olduğu gibi aynı zamanda insanlık görevidir. Sosyal devlet ilkesini gerçek anlamda ilk kez 2002 yılında milletimizle tanıştıran AK Parti, yaşlılarımızın kaliteli yaşamını ve genel sağlığını arttırmaya odaklı etkin politikalar üretmeye devam etmektedir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde 2004 yılında kurulan Yaşlılar Koordinasyon Merkezi bunun en somut örneğidir. AK Parti olarak yaşlı nüfusun gün geçtikçe arttığının ve yaşlılık dönemine ilişkin konuların bütüncül bir bakış açısı ile değerlendirilmesi gerektiğinin farkındayız. Yaşlı vatandaşlarımız için erişilebilir olmayı ve onların ellerinden tutarak sorunlarına çözüm üretmeyi şiar edinen Sosyal Politikalar Başkanlığımız bünyesindeki Yaşlılar Koordinasyon Merkezimiz  ile 81 il ve 970 ilçemizde vatandaşlarımıza telefon, faks ve internet üzerinden hizmet vermeye devam ediyoruz? ifadelerini kullandı.

YAŞLILAR, HER GÜN HATIRLANMALI

Ülkenin dört bir yanına yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin yapıldığını aktaran Şahin, ?Yaşlı yaşam evleri modeli, evde bakım hizmeti, evde sağlık hizmetleri ilk kez hükümetlerimiz döneminde uygulanmaya başlanmıştır. Sağlıktan kültürel faaliyetlere, bankacılık işlemlerinden ulaşıma, çevre düzenlemesinden eğitime kadar her alanda yaşlılarımızın refahı ve memnuniyeti için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle; toplumların hafızası olan yaşlılarımızın, geleceğimizin muhafazası bakımından hayati öneme sahip olduğunu önemle hatırlatıyor, onları belirli gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlanmasını, ilgi ve alaka gösterilmesini özellikle vurguluyorum. Bu düşüncelerle Yaşlılar Haftası´nı en kalbi duygularımla kutluyor,  Allah´tan tüm yaşlılarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum? açıklamasında bulundu.

?HER GÜN 10 EVİN ZİLİNİ ÇALIYORUZ?

AK Parti Sivas Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı İbrahim Kaynar ise yaşlıların sorunlarını evlerine bizzat giderek dinlediklerini ifade etti. Kaynar, ?Sivas´ta 65 mahalleyi tarıyoruz. Her gün ortalama 10 evin zilini çalıyoruz. Aşağı yukarı 300 haneye girdik. Yaşlılarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Ama Allah´a hamd olsun ki her eve girdiğimizde yaşlılarımıza sosyal devletin ne kadar güzel yardım ettiğini görüyoruz ve bundan da mutlu oluyoruz. Kendileri  Sayın Cumhurbaşkanımıza selamlarını iletiyorlar. Çok memnun olduklarını söylüyorlar? dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!