USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Vali Bey Sivas Basınını Seviyor?--Video

?Vali Bey Sivas Basınını Seviyor?--Video

?Vali Bey Sivas Basınını Seviyor?--Video
30-11-2018 07:00
Google News


FATİH TABUR

Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Uçar, ilimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu. Basın mensuplarıyla tanışmak ve sektörle ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla düzenlenen program İl Özel İdaresi´nin lokalinde gerçekleştirildi.

Daha önce Sivas İl Özel İdaresi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ifade eden Uçar, Sivas´ta basın camiasının birlik ve beraberliğinin güçlü olduğunu söyledi. İletişim kanallarını açık tutarak Sivas´ı daha ileriye taşımak için yazılı ve görsel basın temsilcileriyle beraber çalışacaklarını belirten Uçar, her türlü öneriye açık olduklarını vurguladı.

?SİVAS´IN ÇIKARLARINI DÜŞÜNEN BİR BASIN VAR?

Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uçar, ?Bu vazife sizlerin desteği ve emeğiyle  birlik ve beraberlik içerisinde yürütebileceğimiz bir görev. Sivas bu anlamda şanslı illerden biri. Çünkü ilimizde basın camiasındaki birlik ve beraberlik çoğu ilde yoktur. Bu anlamda çok acımasız şehirler var. Bizim şehrimizde bir birlik ve beraberlik var. Her zaman Sivas´ın çıkarlarını düşünen bir basın var? dedi.

?VALİ BEY SİVAS BASININI SEVİYOR?

Vali Salih Ayhan´ın basın mensuplarının da desteğiyle güzel projelere imza atacağını dile getiren Uçar, ?Ben Sivaslıyım. Bu şehrin bir evladıyım. Bu şehre neler katabileceğimizin heyecanındayım. Sizlerin de bu heyecanı taşıyacağına inanıyorum. Vali bey Sivas basınını seviyor. Çoğu şehirde aranıp da bulunamayan bir camia. Her türlü istek, öneri veya tavsiyelerinize kapımız sonuna kadar her zaman açık. Sayın Valimizden lokal ya da sosyal tesis tarzı bir yer talep edeceğiz. İstenildiği zaman bir araya gelebilecek bir ortam istiyoruz? açıklamasında bulundu.

/resimler/2018-11/29/1641050569470.jpg

/resimler/2018-11/29/1641188069599.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!