USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Vatandaşların  Taleplerini Dinledi
08-08-2020 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti Kadın Kolları MYK Üyesi Sivas Milletvekili Semiha Ekinci AK Parti İl Başkanlığı binasında sosyal mesafe kurallarını da gözeterek halk görüşmesi yaptı.

Genel Merkez ve meclis görevleri olmadığı müddetçe zamanını memleketi Sivas´ta geçiren Ekinci, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor. İl Başkanlığı binasında halk görüşmesi yapan Milletvekili Ekinci, sosyal mesafe kurallarını da gözeterek vatandaşlarla tek tek görüştü. Yaklaşık 4 saat süren görüşmelerde Ekinci, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

Görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Ekinci, ? Pandemi süreci nedeniyle ara verdiğimiz halk görüşmelerime sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun olarak tekrar başladık. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik, bundan sonraki süreçlerde de belirli aralıklarla devam edeceğiz. Bizler Genel Merkezimizin ve meclisimizin görevleri haricinde sürekli memleketimizde bulunuyoruz bu süreçlerde de sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!