USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YENİ BİR YIL YENİ BİR BAŞLANGIÇ

YENİ BİR YIL YENİ BİR BAŞLANGIÇ

YENİ BİR YIL YENİ BİR BAŞLANGIÇ
01-01-2018 06:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ
Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali Gül, "Yaklaşık 18 ay önce göreve başladığım zaman ortaya koyduğumuz hedefleri büyük oranda gerçekleştirmenin, hedeflerimizden vazgeçmeden sorunlara çözüm üreterek engelleri aşarak yolumuza devam etmenin ve bunların yanı sıra yeni hedefler ortaya koymanın huzuru ve mutluluğu ile yeni bir yılı geride bırakıyoruz. Yenileneceğimiz, yeni bir yılın heyecanıyla daha bir şevkle çalışmaya devam edeceğimiz 2018 yılının Sivas´ımız için bir hasat zamanı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

2018 YILINDA MEYVELERİ TOPLAYACAĞIZ
2018 yılının ilimiz için son yıllarda yürütülen faaliyetlerin, yapılan görüşmelerin, uzun uğraşlar sonucunda bir plan dâhilinde ortaya konulan projelerin meyvelerini toplama yılı olacağını belirten Vali Gül şunları kaydetti:
"Geride bıraktığımız 2017 yılında ilimizin geçmişini ve tarihteki önemini ortaya koyduğumuz etkinliklerimizin yanı sıra bugün sahip olduğu ve gelecekte de Sivas´ımızı üst noktalara taşıyacak kültür, turizm, eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, spor, istihdam, maden gibi önemli potansiyellerimizi açığa çıkaran tanıtan faaliyetler düzenledik. Bunların yanı sıra devletimizin şefkatli elini, imkânlarımız ölçüsünde ilimizin tüm geneline ulaştırma yönünde yoğun çaba gösterdik. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren ve ziyaretleri ile ilimizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´a, Bakanlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, il içi ve il dışındaki hemşerilerimizle aramızdaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın güzel örneklerini sergiledik. İlimizin her kademesinde görevli personelimiz ve vatandaşlarımızla ortaya koyduğumuz yeni yaklaşımlar ile güçlü irade ve hedeflere ulaşma isteği geride bıraktığımız yılın Sivas için tam manasıyla bir atılım ve kalkınma yılı olmasını sağlamıştır."

SİVAS´I ÜST SIRALARA TAŞIYACAĞIZ
Sivas´ın tüm yönleriyle üst sıralara ulaştırma hususunda alınması gereken daha çok mesafenin olduğunu kaydeden Vali Gül, "Her fırsatta ısrarla dile getirdiğimiz gibi topraklarımızın altındaki ve üstündeki zenginliklerimizin en iyi şekilde değerlendirilmesi, ilimizin mevcut sorunlarının çözümlenmesi Sivas´ımızı ulusal ve uluslararası platformlarda hak ettiği konuma ulaştıracak projelerin hayata geçirilmesi temel amacımızdır" dedi.
Gül, şunları kaydetti:
"2017 yılında bu amaca yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız, 2018 yılında da artarak devam edecektir. Bizler ilimizin ve ülkemizin kalkınması refah seviyesinin yükselmesi için çalışırken, aynı zamanda her birimize bu yolda büyük sorumluluklar düştüğünün bilinciyle hareket etmeliyiz. Vatandaşlarımızı memnun etmek, istek ve taleplerine cevap vermek için kapımız aziz milletimize 24 saat açıktır. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan Sivaslı hemşerilerimin yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere İl mülki hudutları dâhilinde gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını belirtmek isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerimizin, il genel meclis üyelerimizin, esnaf, sanayici ve işadamlarımızın, siyasi parti temsilcilerimizin, muhtarlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, basınımızın değerli mensuplarının, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizi, Süper Ligde canla başla mücadele eden ilimizin gözbebeği Sivasspor´umuzun yönetici ve sporcularının ve tüm Sivaslı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle selam ve saygılarımı sunuyorum."

2017 YILI VERİMLİ GEÇTİ
Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Sami Aydın ise "Köklü geçmişiyle pek çok medeniyete ev sahipliği yapan sultan şehir Sivas´ımızda, 2017 yılını birlik ve beraberlik içerisinde, sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakıyor, daha huzurlu ve mutlu yarınlara ulaşma umuduyla yeni yılı karşılıyoruz" dedi.
2017 yılının şehrimiz açısından oldukça verimli geçtiğimi ifade eden Başkan Aydın, "Zira ülke olarak pek çok güçlük ve engellere rağmen son dönemdeki kalkınma ve yatırımların bu yılda artarak devam ettiğini gözlemlemekteyiz. Gerek merkezi hükümet, gerekse biz yerel idareciler olarak insanımızın hayatını kolaylaştıracak pek çok hizmeti Sivas´ımıza kazandırmış bulunmaktayız. Şehrimize ve ülkemize yapılan kalıcı eserlerin halkımızın yüzünde bir tebessüme sebep olması amacımıza ulaştığımızın en güzel göstergesidir" diye konuştu.
Başkan Aydın şunları kaydetti:
"Hem Sivas´ımız, hem de güzel ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşması için kuşkusuz her birimize önemli görevler düşüyor. Biz hangi makamda, hangi mevkide, hangi işi yapıyor olursak olalım, her zaman en iyisini yapmak için gayret göstermeliyiz. Ülkemizi her alanda en iyi şekilde temsil edebilmek ve daha güçlü bir ekonomiye sahip olabilmek için çok çalışmalıyız. Bölgesinde lider, dünyada sözü geçen bir Türkiye için; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize sağlam adımlarla erişebilmek için güçlü olmalı, güçlü olabilmek içinse birlik ve beraberliğimizi daim ettirmeliyiz.
Bizler ülke olarak PKK ve FETÖ terörü başta olmak üzere, dış güçlerin farklı alanlardaki saldırı ve engellemelerine karşın emin adımlarla, mazimizden aldığımız güçle yürümeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak sadece ülkemizde değil; Kudüs´te, Filistin´de, Suriye´de, Irak´ta, Myanmar´da kısacası kan ve gözyaşının hâkim olduğu tüm mazlum Müslüman coğrafyalardaki kardeşlerimize kucak açıp, şanlı tarihimizin bize yüklediği bu asil görevi yerine getireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının hizmet etmekten onur duyduğum kıymetli hemşerilerimize, ülkemize ve tüm insanlık âlemine barış, huzur, sağlık ve afiyet getirmesini diliyor, yeni yılda daha güçlü bir Türkiye ve Sivas dileğiyle sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!