USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

15. HADİSİ ŞERİF

19-04-2018

?Mümin bir delikten iki defa ısırılmaz.? (Tirmizi Birr:40 ? Buhari 8, Müslim Zühd-63)

Ne çok ısırıldık öz vatanımızda! Nice hain siyasetçiler tarafından, nice çoban Sülolar, vatan ve millet haini çıktı. Önce camilerimiz de namaz kıldılar, ?ezan bayrak vatan? edebiyatı yaptılar, seçilince de başörtüsü takmak isteyen Arabistan´a gitsin dediler. Başörtüsünü meclise sokturmadılar. ?Bu kadına haddini bildirin? diyen kindarlara, şefaat edeceğim diyen sahte hoca FETÖ ve avaneleri 15 Temmuz 2016´da bomba yağdırdılar. ?Onlar ki hayvanları bile incitmezler? denen hainler, bu millete ihanet ettiler. Yıllarca bu milletten beslendiler ve bu milleti ısırdılar.

Nice sahte şeyhler el etek öptürürken, mal, makam devşirdiler, ümmetin saf duygularını sömürdüler, itimatlarını sarstılar. Şeytanları kıskandıracak ihanetlere imza attı, nice müteşeyyih hazır yiyiciler.

Nice sanatçı geçinen, elit gösterilen, onlarca yıl halkın hayranlıkla takip ettiği İslam düşmanı, başörtüsü düşmanı, imanlı siyasetçi ve maneviyatçı iktidar istemeyen yobazlar, bu milleti hayranlık duygusu istismarıyla küçümsediler. Gerici yobaz, göbeğini kaşıyan adam, diyerek sırtlan dişleriyle sevenlerini ısırdılar.

Ve iki yüz yıldır hayranlıkla Avrupa´ya yamanmaya çalışan ?İttihat Terakkici laik, putperest Kemalist? söylemlerin arkasına sığınan rantçılar, milletin bankalardaki paralarını boşalttılar. Bu kapitalistler, yıllarca merkez bankasının kasalarını ısırıp içini boşalttılar. Onlarca yıl Müslümanları hakir görüp, kamusal alanlarda bile başörtüsünü millete yasaklayacak irade sergileyerek bu milleti ısırdılar, dişlerini bu milletin kalbine geçirdiler. Bunlar Yahudi uşakları, masonlar halka zulmederken ipleri ellerinde olan Yahudilere, Hristiyan efendilerine yaltaklanarak gelip bu aziz milleti ısırdılar.

Basınla yayınla algı operasyonlarıyla bu milleti, İslam´a ve onun emirlerine asi yapmaya çalıştılar. Salyalarım akıta akıta sivil ve askeri okullarda, mütedeyyin öğrencileri kimini başörtülü kimini gerici diye attılar.

Onlar aslında bu millete değil, kendilerine yazık ettiler. Mazlumun sahibi Allah´tır meclise sokmadıkları bakan oldu, okula sokmadıkları, rektör oldu, kaymakam oldu başörtüsüyle elhamdülillah.

Mart 2017´de Hollanda´ya sokmadılar başörtülü bakanımızı. İşte ısıran köpeklerin tasmalarını elinde tutanlar bunlar, tek dişi kalmış canavarlar. Avrupa´nın ikiyüzlülüğü İslam, Osmanlı ve Türk düşmanlığı depreşti. İnşallah oralara da gireceğiz meclise girdiğimiz gibi. Hem de büyük bir fetihle, aşkla şevkle Muhammed´in (sav) yardımcı kuvvetleri olarak, yeryüzü İslam´ın huzur, barış ve adalet anlayışına ve nuruna gebe. Yeryüzünde hak dinin hâkimiyeti, tevhit bayrağı her yerde dalgalanarak iki yüz yıldır ısıran garp kurnazlığı, bâtılın hayali galibiyeti, hakkın zaferiyle neticelenecek, batıda rahat edecek doğuda İnşallah.

Aslında en çokta nefsimizden ışınlıyoruz. Öyle azıyor ki nefis, yalanlan sıralayarak; secde etme, gece ibadete kalkma, oruç tutma, malının zekâtını verme, cihat etme diye bizi sıkıştırıyor ve çok zaman galip geliyor gafletle ısırıyor, ona dil orucu tutturmalı yalan söyletmemeliyiz. Zor olsa da secde etmeli, oruç tutmalı infak etmeli cihat etmeliyiz, ta ki tadını alıncaya kadar, nefsimizi hayvani duygulardan, rahmani duygulara ulaştırmalı, eşrefi mahlûkat olan insan-ı kâmil olmalıyız. Yanan bir ışık, Hakk´a kılavuz hayra motor şerre fren olmalı, müminlerin gönüllerine kardeşlik köprüleri kurmalı, sevmeli sevilmeli, agâh uyanık, fasık ve kâfirlerin oyunlarını fark eden, ferasetli oyunlarına oyun kuran, hilelerini bozan, ısırılmayan basiretli müminler olmalıyız. İşte o zaman en hayırlı zaman olacak, o zaman zafer İslam´ın olacak ve o zaman mü´min bir delikten iki defa ısırılmayacak inşallah...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?