USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

15 TEMMUZ YIL DÖNÜMÜ ANMALARI

18-07-2019

Kanlı darbe girişimi, üçüncü yılında da; yapılan programlarla aldı. O kara güne sebep olanlar; hem alanlarda, hem sosyal medyada, hem Medyada, lanetlendi. Derin, derin analizler yapıldı. Fetö ve hareketinin amaçları  üzerinde duruldu.

Bizde Atatürk Hava Limanında; Dayın Cumhurbaşkanını dinleyerek; bu anmaları takip ettik. Hatta bir TV kanalına fikirlerimizi açıkladık.

Bizde hafızaları diri tutmak adına; Fetö ve ekibinin neler yapmak istediğini, neler yaptığını şöyle bir hatırlayalım, dedik.

Ana başlıklar olarak sunalım. Bu ana başlıkların altı sayfalarla yorum ve analizlerle doldurulabilir. Bunlar şöyle sıralanabilir.

Ilımlı İslam üzerinden din farkını törpüleyip, Deizme alan açmak. Bu amaçla İHL okullarını hedef alıp; O, okulların önünün kesilmesini sağlamak. Deizm, gündem oluşturmaya devam ediyor. Etkisi olmuş.

Dinler arası dialog teorisi ile; İslam gelince, hükmümü yitirmiş olan Dinleri; gündemde tutmaya çalışmak. Onlar aracılığı ile; iman kavramını, yan yana getirmek. Hatta Peygambersiz bir iman akaidini yerleştirmek.

CİA Aracılığı ile, ihtilal yaparak; kukla bir yönetici atamak. YETİŞTİRİLEN kadrolar eliyle Türkiye´ yi uzun vadeli boyunduruk altına almak, yönetmek, kontrol etmek... 

Uluslar arası eğitim alanında; Yaygınlaştırdığı okul ağını, CIA´nın hizmetine sunmak. Eğitilen insanlar eliyle o ülkelerde kontrol sağlamak. Ekonomik ve siyasi bağlantılarını bu okullar üzerinden yürütmek. Aynı zamanda, CIA adına çalışmalarını sağlamak...

Ülkemizi, ABD siyasetinin gereği; ona hizmet eden, onun emrinden çıkmayan bir uydu devletini haline getirmek. Bu maçla haçlı ordularını bile; sempatik göstermek.

Dini kavramları kullanarak, insanların maddi ve manevi desteklerini sağlamak. Parasal açıdan Dışarıdan desteklendiklerini örtmek için, çok paralar toplamak, kurban ve yardım organizelerini kanalize etmek. Böylece dini kavramların içini boşaltmak.

Devlet memuru sınavlarına müdahele ederek; soruları vererek, sınav sonuçlarını etkileyerek; kendi kadrolarını yerleştirmek. Böylece kendilerine göbekten bağlı kadrolar oluşturmak. Bu amaçla Üniversitelerde kadrolaşmayı sağlamak. Kendi elemanlarının dışında, birilerinin sızmasını engellemek için; setler oluşturmak. Üniversitelerde hakimiyet kurmak. Hala bugün o kadrolar bazı yerlerde iş başındalar.

YETİŞEN SÜPER BEYİNLERİ, Kendi okullarında; TOPLAYIP onları işe yaramaz hale getirmek. Yanlış hedefler göstererek; Süper beyinlerden, Devletin ilerleyen yıllarda; yararlanmasını engellemek. Böylece bir neslin zeki öğrencilerini; işe yaramaz hale getirmek. İlmi alandaki ilerlemeleri, durdurmak. Çalışmalara sekte vurmak.

Gençler arasında ayrışımı hayata geçirmek. Kendilerinin dışındaki gençler tarafından; nefret ve hiddetle tanımlanmak. Çünkü, gözlerinin önünde yapılan haksızlıkları görüyorlar ve onlardan, rahatsız oluyorlardı.

Anadolu´nun genç beyinlerini böylece yok ederek; Anadolu´dan yetişen Vatan sevdalı nesillerin; Devlet alanında yer almasını engellemek...

Kuran Kurslarını işlemez hale getirip; İlahiyat fakültelerinin içini boşaltmak. Halk nazarında bu okulların küçük düşürülmesini sağlamak. Bugün hala algı operasyonları devam ediyor.

Kendi hareketinin içerisinde olmayan, tüm insanları; dışlamak. Her alanda onları, küçük düşürmek. Gerektiğinde elindeki güçler ile, tehdit etmek. Onları gündemden düşürmek.

Sözde Ülke gündemini oluşturacak toplantıları her alanda yapmak; Bağlı olduğu basın kuruluşları ile; onları zirveye taşımak. Abant Toplantıları, Türkçe Olimpiyatları gibi... Kendileri ile irtibatlı olmayan insanlara; Biz, güçlüyüz mesajı vermek.

Esnaf ve ticaret adamlarının kontrolünü sağlamak amaçlı; mesleki kurum ve kuruluşlar oluşturmak. O, kuruluşlara her türlü desteği sağlamak...

Yapılanmanın güçlü ve kuvvetli olması için; denetimler yapmak, deneticiler oluşturmak, Deneticilere; yetkiler vermek. İmamlar tayin etmek. Hiyerarşik düzeni korumak.

Devlete hakim olan kadroları sayesinde; Devlet imkanlarından kendi yandaşlarına katkılar sağlamak. Teşvik, destek uygulamaları, gibi.

 İnsanların aile yapılarını bozarak; gencin ailesi ile olan bağlarını koparmak. Onların aileler ile; iletişime geçmelerini engellemek. EN ÖNEMLİ BİR AYRINTI BUDUR. Bugün hala memleketlerine dönemeyen bir ihanet şebekesi oluşturulmuştur. Hizmet, kavramı ile başlayarak uygulamaya konulan hareketin geldiği nokta budur. Aileler parçalanmıştır...

Evet, daha nice maddeleri ekleyebiliriz. Bu anma yıl dönümünde hafızamızı tazeleyelim, istedim...                                                      

ALLAH   BU    MİLLETE    BÖYLE   GÜNLERİ    VE    OLAYLARI    BİR    DAHA     YAŞATMASIN...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?