USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

39. Hadisi Şerif

09-10-2018

Ebu Hureyre (ra)´den rivayet edildi ki:

?Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu; ?Muhammed´in nefsi kudret elinde olan Allah´a yemin ederim ki, tster Yahudi ister Hristiyan olsun, beni bu Ümmetten kim duyarda benim risaletime iman etmez ise kesinlikle cehenneme girecektir.? (Müslim)

?Kendilerine kutsal topraklan, Tevrat´ı, İncil´i verdiklerimiz onu Muhammed´i, öz oğullarını bildikleri gibi, kitaplarında zikredilen özellikleri sebebiyle tanırlar. Böyleyken, içlerinden bir kısmı bile bile hakikati; onun hak Peygamber olduğunu gizliyorlar.? (Bakara Suresi-146)

Üzeyir Allah´ın oğlu diyen Yahudiler, İsa Allah´ m oğlu diyen Hristiyanlar, sizler müşriklersiniz, ey siyonistler; dedeleriniz Peygamberlerinizin (as) katilleriydi, sizlerde Muhammed (sav)´in ümmetlerinin katillerisiniz. Dedeleriniz Peygamberimizle (sav) Medine´de yaptıkları antlaşmaya ihanet ettikleri gibi, sizlerde Müslümanlarla yaptığınız hiçbir antlaşmaya uymadınız.

Hep ihanet ettiniz. Ortadoğu´da Filistin´i işgal ettiniz. Kardeşlerimizi katlettiniz son elli yılda yüzbinlerce kadın, çocuk demeden kemiklerini taşlarla kırdınız. Baba ve çocuğunu sokak ortasında kurşuna dizdiniz. Kızlarımıza barbarca şarjörlerinizi boşalttınız. Dünyanın çıbanı oldunuz. Sizi İspanya Hristiyanlarının zulmünden kurtarıp Selanik´e yerleştiren, hayat vesileniz olan Osmanlı devletimizi yıktınız. Cennet mekân Abdülhamit Han Filistin´i size satmadığı için bugün yaptığınız gibi, algı operasyonlarıyla alaşağı ettiniz. Ümmeti İngiliz, Avrupa ve Amerikan uşaklarınızla mahvu perişan ettiniz. Âlemi İslam´ı devletçiklere böldünüz. Başlarına masonik köleler, emrinize amade liderler getirdiniz. İslam´ı bir taraftan ruhbanlaştırıp, Müslümanları siyasetten uzak tuttunuz. Diğer taraftan´ da Daeş, El-Kaide, Boko Haram, Vahabi, Pkk, Ypg gibi İslam´a ehlisünnete düşman guruplar yüzlerce hizipler çıkardınız. Finans ettiğiniz zalimlere kol kola Afrika´da, Ortadoğu´da, Arakan, Bosna Hersek, Suriye´de Irak´ta milyonlarca Müslümanı hunharca katlettiniz. Bazen de firavunca Cezayir´de olduğu gibi uçaklardan attınız. Milyonlarca ton bombalarla kimyasallarla körpe yavrularımızı, kadınlarımızı, gençlerimizi yaşlılarımızı hatta annesinin kamındaki ceninleri, canlan parçaladınız. 2016 yılında Fransa Paris´te on iki Hristiyan öldürüldü diye dünyayı ayağa kaldırdınız.

Tüm dünya liderleriyle yürüyüş yaptınız. Ama her gün onlarca öldürülen Müslümanlara, sevinç çığlık- lan attınız, bombalarınızla beraber. Cahiliye müşrikleri sadece kız çocuklarını canlı canlı toprağa gömerlerdi. ?Diri diri toprağa gömülen kıza, hangi günah sebebiyle öldürüldüğü sorulduğu zaman? (1) buyurdu Rabbimiz

Sizler ey sapıtmış ehli kitap müşrikleri, sizler kız erkek ayırmadan çocuklarımızı paramparça ettiniz. Arakan´ da bir yaşında, üç yaşında çocuklarımızı anneleriyle boğazlarından iple astınız. Kadınlarımızın ellerini arkalarından bağlayıp ırmaklara attınız. O aşağılık budist sapıklar, sizden aldıkları destek ve derslerle çocuklarımızı ateşlerde kebap yapıp köpekler gibi yediler. Vahşetlerde sırtlanları geçtiler. Zulmünüz arşa dayandı. Ümmetin kanını emdiniz. Gözyaşlarını kuruttunuz. Sizi yamyamlar, naziler, faşistler ?İslami terör? yaftasını Müslümanlara yapıştırmaya çalışanlar, insanlık tarihinin zalimlerine, firavunlarına parmak ısırtanlar.

20.04.2017 Almanya´nın Freiburg kentinde bir camiye kamalı haç çizdiniz. Yine Almanya´da Leipzig kentinde Eyüp Sultan Camii´nin duvarlarını, karanlık kalpleriniz gibi siyahlara boyadınız. Son bir yılda 60 camiye saldırdınız. Hollanda´ da köpeklerinizle halkımıza saldırdınız. Bakanımızı konsolosluğumuza sokmadınız. Demokrasi putunuzu yediniz. Sizler Gazze´de zalim Ey Siyonist Yahudiler, hapishane duvarının dibinde, mangalda et pişirerek suçsuz aç bilaç yatan kardeşlerimize, orta çağ zulümlerinin haberlerini seyrettirdiniz. Ama bilin ki zulümleriniz yetti. Allah hiçbir zalimi abad etmemiş hepsinin vakti gelince intikamını almıştır. Siz bizim imtihanımızsınız.

Bizler mazlum, sizler zalimsiniz. Hz. Allah (cc) Kur´an´da; ?Biz Kitap´ta (Tevrat´ta) İsrailoğullarına ?Yeryüzünde muhakkak iki defa bozgunculuk yapacaksınız, büyük bir kibre de kapılacak böbürleneceksiniz´ diye hükmettik. Nihayet bu iki bozgunculuktan ilkinin zamanı gelince (sizi cezalandırmak için) üzerinize pek güçlü olan, bir takım kullarımızı gönderdik. Onlar evlerinizin arasına kadar sokuldular. Bu herhalde yerine gelmesi gereken vaad idi. Sonra onlara karşı size tekrar egemenlik verdik. Mallar ve çocuklarla sizi güçlendirdik; sayınızı daha da çoğalttık. İyilik ederseniz, kendinize iyilik etmiş olursunuz, kötülük yaparsanız yine kendinize yapmış olursunuz. İkinci bozgunculuğun zamanı gelince, yüzünüzü kara etsinler. Daha önce girdikleri gibi yine mescide (Beyt´i makdise) girsinler ve ellerine geçirdikleri her şeyi yerle bir etsinler diye (üzerinize yine düşmanlarınızı gönderdik? buyurdu. (Tekvir Suresi-8)

Allah siyasete ve ekonomiye sahip olup zulmeden zalim Yahudilerin nasılda mücahitler tarafından mahvu perişan edileceğini, tekrar tekrar ifade ediyor ve müjdeliyor. Tarih tekerrür ediyor. Allah (cc) hiç bir zalimin zulmünü yanma bırakmamıştır. Allah (cc) sizin de sonunuzu getirecek ümit ediyoruz ki Allah bizleri mazlumların intikamına memur kılacak, devletleriniz yıkılacak. Zalimleriniz kılıçtan geçirilecek, saklanacağınız her yerde hatta kayaların ardında sizleri bulacağız ve milyonlarca yavrumuzun ahım sizlerden alacağız inşallah. Peygamberimiz (sav); ?Zirveye çıkan her şeyi oradan indirmek Allah üzerine vaciptir? buyuruyor.

İnişiniz, zevaliniz, helakiniz yakındır Allah´ın izniyle...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?