USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ARAP BİRLİĞİ-FİLİSTİN, TERÖRİST PYD´YE DESTEK VERDİ

05-02-2018

22 Arap ülkesi tarafından oluşturulan, aralarında FİLİSTİN, Ürdün, Umman, Sudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Lübnan ve Irak´ın da bulunduğu Arap Birliği, Afrin Harakatında PYD´ye destek vererek, Türkiye´nin yaptığı operasyona karşı olduğunu bildirdi. Yani Arap kardeşlerimiz, teröristleri, Türkiye´ye tercih ettiler, her zaman yaptıklarını yaptılar; Türk düşmanlarından yana olduklarını açık açık söylediler: Hatta Türkiye´yi tehdit ettiler.
FİLİSTİN´i büyük yazdım çünkü ´ceplerinde Türk Milletinin verdiği para, boğazlarında Türk Milletinin verdiği ekmek´ varken Türkiye´yi değil yine teröristleri tuttular.
Türkiye´de, Filistinliler için kendini parçalayanlar, Gazze diye üstünü başını yırtanlar Filistin´in teröristleri tutup, Türkiye´yi tehdit ettiğinden haberiniz var mı? Geçtiğimiz yıllarda Filistin lideri, Türkiye´de HDP´yi ziyaret edip Türkiye´nin aleyhinde olmadık sözler etmişlerdi. Hatta bölücü örgütün ilk eğitildiği, barındığı yerler Filistin´dir. Geçmişteki bu hatalarını unutmak istiyoruz ama son yaptıkları bize çok ağır geldi; Artık yeter deme zamanı gelmedi mi? Bakın Filistinlilerin dedeleri Türk ordusunu arkadan vurdu, İngilizlerle birlikte oldu konularına girmek bile istemiyorum. Türkiye´ye karşı başka bir İslam ülkesini değil, Türkiye´de, Suriye´de, Irak´ta Müslümanları katleden, emperyalistlerin uşağı, maşası alçak teröristlerden taraf oldular.
Yahudilerden zulüm gören mazlum Filistinli kardeşlerimiz için elbette üzüleceğiz, elbette bu zulme karşı çıkacağız, Filistinli kardeşlerimize yardım edeceğiz. Çünkü Elhamdülillah Türk Milleti Müslümandır. Peki Filistinlilerin bize bu düşmanlıkları nedir, bu nasıl husumettir ki hep Türk düşmanlarından yana oluyorlar? En azından bunun nedenini sormalıyız.
Siz hiç televizyonlarda, zulüm gören Türkler için ağlayan bir Arap gördünüz mü?
 D. Türkistan´da Türkler katledilirken, Adeviye Meydanında gösteri yapan bir Mısırlı gördünüz mü hiç?
Kerkük´te Türkmen katliamı yapılırken, Gazze´de sokaklara dökülen Filistinli gördünüz mü hiç?
Karabağ´da Türkler katledilirken, Müslüman kardeşlerimiz neden kınamadı bile, hiç merak ettiniz mi?
K. Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´ni tanıyan bir tane Arap ülkesi gösterebilir misiniz?
Söz konusu Türk olunca, neden ortada Müslüman kardeşliği diye bir kavram kalmıyor, nedenini hiç merak ettiniz mi?
Birleşik Arap Emirliklerinden yetkili bir zevatın geçen ay, Medine Müfafasının kahramanı Fahrettin Paşa´ya ve Türk Milletine hakaret etti. Peygamberimizin mübarek kabrini ve Medine´yi İngilizlere vermemek için aç, susuz savaşan, aç kalan askerlerine çekirge pişirtip yediren, Medine´yi teslim etmeyip savaşa devam eden, bir kahramana hakaret ediyorlar.
Müttefiklerimiz (!) ABD, AB´nin dostlukları (!) ortada: PKK, PYD, YPG, ASALA terör örgütlerini kurup, destekleyen, bize karşı kullanan hep bu dostlarımız (!)
Çare; Turan Türk Birliği: Bir gün mutlaka. Sen inanırsan hayal değil. Ben Türk birliğine inanıyor, Türk birliğini görüyorum. İstanbul´dan kalkan bir hızlı tren Türkistan´a varacaktır. Yine İstanbul´dan kalkan başka bir hızlı tren Medine´ye varacaktır. Biz göremesek te torunlarımız Turan pasaportu taşıyacaktır. Biz inanırsak hayal değil.
Peygamberimizin soyundan gelen Arvasi; ´Dünyada 3 Türk kalsa biri ben olurum. Dünyada iki Türk kalsa biri ben olurum. Dünyada tek Türk kalsa Türk ben olurum´ demiştir. İslama bin yıl hizmet etmiş, İslamın bin yıl bayraktarı olmuş; Türk olmak şereftir.
´´Nasıl kaybettik bizim olan illeri,
Kimler suladı Mehmetçiğin kanıyla bilir misin çölleri?
Düşündükçe Türkü sırtından hançerleyen o kahpe elleri, yüreğimi dağlarım,
D. Türkistan´ım, Kerkük´üm, Halep´im, Kırım´ım, Karabağ´ım, Filistin´im, Arakan´ım için karaları bağlarım,
Ağlanmaz mı Filistin´e elbet ben de ağlarım.´´

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?