USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ARIZALI VATANDAŞLAR

08-02-2018

Ülkemizin yaşadığı son durumlar karşısında, o kadar garip açıklama yapan insanlar var ki; onları tanımlamak için; kelimeler bulamıyoruz?
Değer yargılarımızın, onlar için, hiçbir anlamı yoktur. Şehit kavramına saygı duymazlar, camiye, ezana, bayrağa, saygı duymazlar. Arkasından halkların kardeşliği diye; açıklamalarda bulunurlar.
Bütün çabaları boşunadır, kimseyi inandıramazlar, kimseyi kandıramazlar?
Bu Ülkenin tüm imkanlarından yararlanarak, Ülke insanının değer yargılarına; saygı duymamak, bu olsa gerektir.
Arızalı bir durum söz konusudur?
Sosyal medyada, köşe yazılarında, gazetelerinde, bu tür anlamsız açıklamalar, saldırılara devam etmektedirler. Vatandaşlarımız bu tür durumda olan, özellikle; sosyal medyadaki arızalıları, güvenlik güçlerine haber verebilirler... Amaçları, algı operasyonu ve halkın moral değerlerini yıpratmaktır.
Bir insandan nefret etmek, bir siyasi partiden nefret etmek, adına; bu tür açıklamalarda bulunma gafletinde olan insanlar; neye hizmet ettiklerinin farkında mıdırlar?
Söz konusu olan VATANDIR? MİLLETİN geleceğidir. Bu Devlete yapılan açıktan saldırılardır?
Bu anlamda; SAYIN BAHÇELİNİN yapmış olduğu açıklamaları; çok değerli ve yapıcı buluyorum. Devlet adamlığı budur...
Bu arızalı  insanları anlamıyorum. Hayatınıza, canınıza, geleceğinize kast eden bu adamlara, düşman güçlerine, terör örgütlerine; bağrınızı açarak; hadi gelin, benim canımı nasıl alırsanız, alınız mı? Dememiz gerekiyor?
Adamlar sınır bölgemize, durmadan asker ve mühimmat yığmaktadır. Acaba, bu kadar tedbir ne içindir? Kim içindir? Bu arızalı kardeşlerimiz, acaba bu duruma ne demektedirler?
Bir defa olsun da; bu tür davranışları yapan güçlere karşı; açıklama yapma, zorunluluğunu hissetmezler mi? O, örgütlere ve taraflara da; yaptığınız yanlıştır, demezler mi? Onların yaptığı onca zulmü, katliamı, saldırıyı görmezler mi? İş, onların yaptıklarına gelince; gözleri kör, kulakları sağır, duyu organları çalışmaz mı?
Bu duyarsızlıklarının ardından, bir de; insanlık adına açıklama yapıyoruz, mantığı ile; konuşmazlar mı?
Evet, ne yapmak istiyorlar? Kimin tarafındalar? Ülke, Vatan, Devlet, kavramları onlar için bir şey  ifade eder mi? Bu açıklamaları bile yapan kimi insanlar; Devletin verdiği imkanlarla bir yerlere gelmemişler midir? Yoksa; onları, O makamlara, şu an destek vermek için, çırpındıkları; taraflar mı, getirmişlerdir? Maaşlarını kimden almaktadırlar? Sosyal güvencelerini; terör örgütleri mi, dış güçler mi  sağlıyor?Devletin kurulmasına izin verdiği, sivil toplum örgütleri olarak; kim adına açıklama yapmayı, üzerlerine görev kabul etmektedirler?
Her gün zor şartlarda; canını ortaya koyarak, Bu Vatanın bağımsızlığını koruması için, mücadele eden insanlara saygı duymazlar mı? Şu anda, sokakta, evinde, iş yerinde, rahat ve huzur içerisinde hayatını devam ettirmesini sağlayan insanlara; insanlık adına olsun, teşekkür etmeyi, bilmezler mi?
Evet, kendinize geliniz? Bu Ülke bizimdir? bizim kalacaktır? Ülkeyi seven insanlar; bunun bedelini ödemeye hazırdırlar? İçimizdeki tüm arızalı insanlara inat; bu bedel için; ölmeye de; hazırdırlar?
Bunun ispatı tarihte; yüzlerce defa yaşanmıştır?Bugün askerlik şubelerinin önünde; yaşanmaya devam etmektedir?
Birazcık olsun; Dış güçlerin neden bizim ülkemizi sarmalamaya çalıştıklarını, düşünmezler... Bedeniniz, bu kadar mı, duyarsız oldu?
Allah, askerimizin, güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun? Tüm şehitlerimizin mekanı CENNET olsun...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?