USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Atamayana Atarlar

28-08-2018

Maçın daha ilk dakikaları?

Yüzde yüzlük diye hitap ettiğimiz iki pozisyon ile karşı karşıya kaldık gole çeviremediğimizden dolayı yenilgi kaçınılmaz oluyor.

Toplamda 31 şut çektiğiniz bir maç düşünün bunun 3 tanesi İsabetli 16 tanesi Kaleyi bulmayan, 12 tanesi ise engellenen şut girişimleri olarak istatistiklere yazılıyor. Maçı kazanmak için her şey vardı çok şey eksikti.

Önce Trabzon maçının ikinci yarısı şimdi ise Kasımpaşa maçının ilk yarısı..

Takım bu iki maçta da güzel oynadı lakin sonuca ulaşmakta zorluklar yaşadık.  Transfer döneminin bitmesine çok az zaman kaldı bu kısa zaman da Sivasspor elinde bulunan listeden bir forvet oyuncu kesinlikle almalıdır. İş bitirici bir forvete ihtiyacımız bulunmakta.

Sağ açık pozisyonunda takımı ileri çıkışlarda kanatlarda eksikliği gösteriyor takımın sağ açığa ihtiyacı bulunmaktadır.

Orta saha da top dağıtıcı bir isime ihtiyacımız bulunmakta. Galatasaray´da gözden çıkarılan Tolga Cigerci kiralık olarak takıma katılabilir. Sivasspor Tolga Cigerci için kolları sıvayıp takıma katması lazımdır.

Kone; Maçın ilk dakikaların da yakaladığı pozisyonu gole çevirseydi belki de maç 3-0 bitmeyecekti. Kone kendini toparlamalıdır. İlk haftalarda bu kadar sorumsuzluk olmamalı. Çünkü daha gidilecek yollar var.

Savunmada yapılan basit hatalar ile yenilgiye göz yumuldu ama 3 gol yemesine rağmen Sivasporun ileri deki maçlarda daha da umutlu olacağını gösterdi. Takım uyumu sağlandığı zaman üst sıralara yerleşecektir.

Umutları kesmeyin bu takıma güvenin!

Forvet, Sol-Sağ Açık- Orta saha bu takıma ilaç gibi gelecektir.

Maçı n en iyisi açık ara Robinho´dur. Top neredeyse Robinho orada kendini gösteriyordu. Tatile geldi denilem Robinho herkesi utandırmaya devam ediyor. Robinho bu takımda yapılması gereken her şeyi yapıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?