USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AYBABA´DAN İNCİLER! DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN...

17-04-2018

Samet hoca almış sazı eline, hem çalıyor, hem söylüyor. Ama ne akordu güzel, ne de sesi...

Geçen hafta Konya´da yaşanan hezimetin ardından, Fenerbahçe karşısında güya rotasyon yapan ve üç futbolcuyu kesip, kaleye de aylar sonra Ali Şaşal´lı koyan, Samet hocanın hesabı Fener karşısında tutmadı. Tutmayacağını hoca da biliyordu aslında, kontradan gol bulur kapanırım en kötü beraberlik alırım diye düşündü hoca.

Olmadı...

Olmazdı zaten, çakılı oynayan Fener savunmasını açabilecek olan tek futbolcusu Robinho. Hoca da onu yedek kulübesinde oturtunca Fenerbahçe ilk yarıda işi bitirdi ve maçı aldı.

Dikkat edin Robinho oyuna girdikten sonra Sivasspor maça ortak oldu ve daha fazla pozisyon bulmaya başladı. Nedeni basit, Fenerbahçe Robinho´ yu tutmak için sürekli iki üç kişiyle pres yapmaya başlayınca Sivasspor´da daha çok boşluklar buldu. Golü biraz daha erken bulsak beraberliği kurtarabilirdik ama olmadı.

Fenerbahçe ye karşı kaybetmek fazlaca eleştirilecek bir durum değil belki ama takımdaki düşüşün isteksizliğin bir sebebi olmalı. 41 puan toplayan takım bu değil, bir an evvel futbolcuların kendilerine gelmesi gerekir.

Burada bir parantez de futbolcumuzu ıslıklayan taraftarımıza söylemek lazım. Sivasspor´un büyük taraftarı takım küme düşerken bile alkışlamış bu hareket bütün dünya ya örnek olmuştu.

Bu takım bizim bu futbolcular da bizim ve bu takımı tekrar ayağa kaldıracak olan da bu futbolculardır. Lütfen bu tür hareketleri bir daha yapmayın.

Basın toplantısında bu takımı eleştirmeyin, geldiğimiz yere bakın, süper lig tecrübesi olan kaç tane futbolcumuz var gibi saçma sapan sözlerle kendini savundu hoca. Sayın hocam bu takım Beşiktaş´ı Başakşehir´i, Gaşatasaray´ı yenmiş bir takım. O zamanda teknik direktör sendin. Biz şöyle iyi takımız böyle iyi takımız diyen de sendin.

Şimdi elimde kaç tane süper lig tecrübesi olan futbolcu var demek te neyin nesi... Elinde olan kadroda ki futbolcuların birçoğu Avrupa´nın ünlü kulüplerinde üst düzey liglerde oynamış futbolcular.

Kone, Robinho, Saivet, Rybalka, John Boye, Ndinga ve diğerleri ...

Bunların hangisi süper lig futbolcusu değil, dalgamı geçiyorsun sen bizimle...

Takımı eleştirmeyin diyorsun, takımı eleştirmeyelim de; milyon dolarlık kulüplere ve bütçelere inat, bu takımı yıllardır böyle mükemmel yöneten, borç batağında yüzdürmeyen, yönetimi mi eleştirelim....

Yoksa yaz kış demeden, maçlara gelen, gırtlağı patlayana kadar tezahürat yapan, vefakar, cefakar Sivasspor taraftarını mı eleştirelim...

Yada takımda ki düşüşleri kaos olmasın diye toz pembe tablolarla gösteren spor medyasını mı eleştirelim.

Söyle hocam kimi eleştirelim...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?