USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BATI KUDURDU

31-10-2017

Barzani, başkanlığı bırakacağını söylemiş... Karışıklık, devam ediyor. Burada iki etkin kürt gurubu, bir araya gelip anlaşamadılar. Çünkü, yakın geçmişte; bu iki gurup, birbirlerinden binlerce adam öldürmüşlerdi. Çıkar ilişkileri, başka, başka adamların kuklası olmak gibi, bir görevi, anlaşılan bu kürt guruplara vermiş.
O, bölge; bizi rahatsız etmeye, devam edecek...
Seneler önce; Küveyt´in, işgali ile başlayan süreç, devam ediyor. Anlaşılan hesapları henüz gerçekleşmemiş. Bu amaçla gözlerini kan bürümüş. Saldırmaya, kan dökmeye, taş üstünde taş koymamaya; devam ediyorlar. Yaklaşık 30 yıldır sınırımızın güneyine el koymaya çalışan BATI, yine boş durmuyor.   
 Bu arada, Batı kültürünü örnek bir kültür gibi; bize anlatmaya, dikte etmeye çalışan arkadaşların kulakları çınlasın. Batı kültürü ve anlayışı; tamamen köleleştirmeye, sömürmeye, sadece kendi çıkarı için; karşısındaki insanları yok etmeye, dayanmaktadır. Nitekim, Bilge Kral, bunu tescilleyen ve tarihe mal olmuş; bir ifade kullanmıştır. Batı demek; ´´vahşet, sömürü, köleleştirme, bedavadan hayat yaşamak demektir´´. Çalışmadan kazanmak, çalışanların sırtına binmek demektir. O nedenle; ne enflasyonları yükselir, ne faiz oranları yükselir. Çünkü, bu tür açıkları; sömürdükleri devletlerin, gelirleri ile, yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile; kısacası; O ülkelerin kaymağını yiyerek, kapatırlar. Sömürdükleri  ülkelerde; açlık, sefalet, yokluk; hiç bitmez. Bizdeki Batı hayranlarına, bir daha duyuralım. Ola ki; bu sefer, kulakları belki açılmıştır.
Ülkemizde yaşanan son olaylar; kamuoyunun malumudur. Bu olaylar sonrasında; Batı devletlerinin, bize karşı olan tutum ve davranışlarını; şöyle bir hatırlayalım.
Geçen sene;
Avusturya Bayrağımızı yasakladı ve Viyana hava alanında TR ye gitmek, Erdoğan´a para kazandırır yazıyor.  Türkiye, Orada miting yapsın mı? yapmasın mı; diye anket yaptırıyor.
Bu sene;
Köpekle aramalar, vize tehditleri, AB, ye almayız, çığılıkları...
Geçen sene;
Almanya mitingleri yasaklamaya çalışıyor. Cumhurbaşkanımızı mitinge bağlanmasını  engelliyor.  Almanya´ da ABD, İngiltere destekli bir tarafın; bunu ortaya koyduğu, zannındayım. Gurbetçilerin orada, bir miting  yaptığını hatırlatalım.
Bu sene;
Terör örgütüne açıkça destek veriyorlar. Polis koruması altında, miting yaptırıyorlar. Uluslar arası anlaşmalara rağmen; suçluları, iade etmiyorlar. Siyasi suçluları; vatandaş kimliği vererek; korumaya alıyorlar.
 ABD, Durmadan ziyaretlere görüşmelere devam ediyor. Vize olayını gündeme taşıyor. Silah vermeyiz, diyor. Rusya´dan silah almayın, diyor. ABD güdümündeki, NATO; bedel ödersiniz, diyor.
Nato " Böyle giderse üyelik askıya alınır " dedi. Kimileri ise; Bu Nato´yu, ÜLKEME davet etmişti...
İngiliz basını; darbeinin başarılı olamamasına, üzülmüş gözükmektedir. Sayın Cumhurbaşkanına, hakarete varan açıklamalar, yapılmaktadır.
15 TEMMUZ olayından sonra; İdam olmasın diye; bağırıyor. Niye acaba?
AB " İdam gelirse ve böyle giderse; Türkiye´nin üyelik süreci askıya alınır " dedi . Sanki, oraya üye olmak için; can atıyoruz....
Hala;
AVRUPA BİRLİĞİ, henüz yaşanan vahşeti, kınayan bir bildiri bile; yayınlamadı. Kendi Basını ve Medyası üzerinden; Ülkemize saldırmaya devam ediyor.
DÜN;
iSRAİL, sessiz... Yahudi bir iş adamının; Büyük Adada yapılan toplantı ile, ilgili; söyledikleri, çok ilginç. SAVCILIĞA suç duyurusunda, bulundu.
Bugün, Kuzey Irakı karıştırmaya, devam ediyor.
Sonuç olarak ÇOK büyük oyunlar oynanıyor .
ARTIK HAÇLILAR VE KUKLALAR SALDIRIYA GEÇTİ. Bu bir haçlı saldırısıdır. Suriye, Irak, bu saldırının; açıkça yapıldığı, bir savaş alanıdır. Tüm Batıya hizmet eden guruplar; O, cephede, en önde yer almaktadırlar.    
Son olaylardan sonra; özellikle Türkmen kardeşlerimize yapılan saldırı; çok dikkat çekicidir. Bir nevi Ülkemize olan kinlerini; oradan çıkarmak istemektedirler.
PKK, kaldığı yerden devreye sokularak; birlik ve beraberliğimizi; zedelemeye, devam ediyor. Çünkü, onlara göre; Son olaylardan sonra; Ülkemde bir yıpranmışlık oldu, diye düşünerek; Son günlerde; alabildiğine eylemlerini, artırarak, devam etmeye başladılar.  
Müslüman, kanı akmaya devam ediyor . Şüphesiz Allah nurunu tamamlayacaktır, Kuranda böyle diyor. Bakın seversiniz sevmezsiniz Cumhurbaşkanım´ıza, Ülkemize destek vermezsek; yemin ederim, bu kalleş haçlılar, hedeflerine; adım, adım yaklaşacaklardır.   
Şimdi kardeşlik zamanıdır. Bunun ötesi yoktur.
Kürdüm, Türküm, Aleviyim, Sünniyim yok . Elhamdülillah Müslümanım, Bu Vatan´ın, Bu Toprağın çocuğuyum, deme zamanıdır.  Omuz, omuza verme zamanıdır.
Küslüklerimizi, dargınlıklarımızı, iç hesaplaşmalarımızı,  çekememezliklerimizi, bırakma zamanıdır.  Yoksa;  Haçlılar ve kuklaları bizi ne hale getirecek görelim.  
Allah Aşkına muhalefetinizi bir süre erteleyin; TEK YÜREK, TEK  BİLEK, olalım...
İçerde çuıkarılamak istenen, kargaşalıkları da, göz ardı etmeyelim. Kendi içimize yönelik; çatışmalarımızı; erteleyelim. Yahut, sessizlik içerisinde, tartışalım.
Bu arada, siyasi çalkalanmaları da, dikkatle izleyelim.
Söz konusu olan Vatan ve Millet ise; gerisi teferruattır. Bir süreliğine; tüm şahsi hesaplaşmalarımızı, gurup kavgalarımızı, cemaat ve  cemiyet yararlarımızı, bir kenara bırakalım, erteleyelim. Buna ihtiyacımız var, böyle biline...
Bir olalım, diri olalım, iri olalım. Birlik ve beraberlik içerisinde; Ortak payda Vatan, düşüncesi içinde; birleşelim.
La galibe İllallah...
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?