USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BATIL PROJELERE DUR DENİLMELİ!

06-02-2018

FETÖ projesi bir tek proje midir? Bundan başka bir proje yok mudur? derseniz, kökü dışarıda, zehirli meyveleri ülkemizde nice projeler var ve bunlar halkımızı saptırmaya, itikadını sarsmaya, milli birlik ve bütünlüğümüze kastetmeye devam ediyor,  bunlardan bir kısmını ifade edeceğim.
Mustafa İslamoğlu, Alparslan Kuytul, Adnan Oktar, Prof. Dr. Haydar Baş ve İskender Evrenesoğlu birer projedir, bizi biz yapan tertemiz Ehli sünnet itikadımızı bozmaya Allah ve Resulüne olan ülfet ve muhabbetimizi sarsmaya çalışan, kendilerine ve destek aldıkları merkezlere prim kazandırmaya çalışan projelerdir.
Mustafa İslamoğlu Allah´a celle celâluhû demeyi, Peygambere salavat getirmeyi "yağcılık" diye ifade eden, Hz. Adem (as)´in "Tabi ki ya annesi babası vardır" diyen, yine Suriye´yi İran´a verin deyip Şia seviciliği yapan, Hz. Peygamberimiz (sav)´e; "Ne ara bir milyon söz (hadis) söylemiş" diyecek kadar ukala olup, hadislere karşı bir antipati, algı oluşturmaya çalışıp, kendi 150´ye yakın kitap yazıp milyonlarca söz söyleyen, Kuran´ı adeta Peygamberden daha iyi anlamış gibi, kendini Peygamberin önüne çıkartmaktadır. "Kuran Müslümanlığı" kulağa gayet hoş geliyor, hâlbuki peygamberi devre dışı bırakma gayreti, sünnetsiz bir din İngiliz oryantalizminin hedefidir. Allah (cc) Kuran´da; "Peygamber size ne verdiyse onu alın, size ne yasakladıysa ondanda sakının"(1) buyurmakta?
Yine Rabbimiz; "O arzusuna göre de konuşmaz O (bildirdikleri) vahyedilenlerden başkası değildir"(2) buyurarak apaçık hadisin önemini ve kudsiyetini ifade etmiştir.
Dini emir ve yasaklar iki tür vahiyle gelmiştir. Biri vahyi metlu (yazılı vahiy) o Kuran´dır. Diğeri vahyi gayri metlu (ilk başta yazılmamış vahiy) oda Hadis-i şeriflerdir.
Hz. Peygamber (sav); "Bana Kur´an ve onun bir misli verildi" (3) buyuruyor ve o bir misli Kuran´ın en güzel müfessiri açıklayıcısı olarak Hz. Peygamberin sözleridir, sahih hadis-i şerifleridir şüphesiz.
Hiçbir reklam geliri olmadan yayın yapan bir televizyon, masraflarını nasıl karşılıyor? Nasıl ayakta duruyor? Gelir ve giderleri mutlak araştırılmalıdır varsa bağlantılar ortaya çıkarılmalı ve artık imanları zedeleyen bu ve bunun gibi TV´ler, dergi ve gazeteler kapatılmalıdır.
Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul yine bir projedir, ilmi bir selahiyeti olmadan ilmiyedenmiş alimmiş gibi pazarlanıyor, PKK seviciliği yapıyor. 20 Ocak 2018´de başlayan Afrin operasyonuna dil uzatıyor; "Nereye gidiyorsun karşında ABD var" diyor ehli salibin avukatlığını yapıyor, Allah´ın ABD´den büyük olduğunu bilmeyecek kadar da cahil ve hain, hesaplarındaki paraların yurt dışından geldiği ve dışarıdan açık destek aldığı görülüyor.
Adnan Oktar yine İslam´ın tasvip etmediği hayasızlıklar, Türkçe bilmeyen bir kısım Hıristiyan mankenleri, İslam adına ekranlarda, haramları helal göstermeye, yine Kur´an Müslümanlığı diye "Dekoltenin hadislerde cevazını bulamam ama Kur´an´dan ispat ederim" diyecek kadar sapık ifadeler ve görseller sergileyen bu bozguncu gidişata son verilmelidir.
Haydar Baş yine İran Şia´sının gazıyla giden milletimizin itikadını bozmaya çalışan, yalancı, müfteri bir projedir.
İskender Evrenesoğlu için ne yazayım. Kendine vahiy geldiğini söyleyen ve dolayısıyla kendini Peygamber zanneden sapık.
Bunların birden fazla TV´leri var ve gece gündüz, toplumumuzun imanını bozmaya, kendilerini yüceltmeye, taraftar toplamaya ve yaslandıkları, beslendikleri yerlerin değirmenine su taşımaya devam ediyorlar. Bunlar vallahi Hıristiyanlardan daha tehlikelidir. Bunlar 99 hak söyler bir batıl katarlar, İslam´ın ruhu olan sünnetten ve Peygamber´den kopararak bilerek yahut bilmeyerek müsteşriklere hizmet ederler. Bizden gözüken, sureti haktan gözüken, ıslahatçı gözüken ifsadçılardır.                      
Nice üniversite mezunu doktor, hakim, mühendis kardeşlerimiz Kur´an ve Sünnet alt yapıları olmadığı için bunların "Kuran Müslümanlığı" ifadelerine aldanıyor. Artık hakla batıl ortaya konulmalı; Diyanet İşleri Başkanlığı bunları tespit ediyor. Reddiyeler yapıyor ama yaptırım güçleri yok. Bu ancak iradeyi elinde bulunduranların üzerinde bir vebaldir. Artık FETÖ gibi yeni oluşumlara müsaade edilmemeli. Ehli Sünnet çizgisinde yürüyenler müstesna, ifsad edenlere müsamaha gösterilmemeli. Aksi takdirde nice 15 Temmuz´lar ve itikadı savrulmalar yaşar, iki cihan saadetini kaybeden milyonlar oluşur neuzubillah?
 1-Haşr suresi -7       
 2-Necm suresi 3-4
 3-Ebu Davud-Tirmizi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?