USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Belediyespor Ümitlendirdi

06-02-2019

İlimizi Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig kırmızı grupta temsil eden Sivas Belediyespor, hafta sonu evinde 3-2 mağlup ettiği Şanlıurfaspor maçındaki performansıyla gelecek haftalar için ümit verdi.

Ligde son 2 haftada galibiyet yüzü görmeyen Belediyespor, Şanlıurfa karşısında müthiş bir futbol sergileyerek, kendini buldu.

Takım tamam, transferler de tamam, uyum sorunu da yok, vakit yeniden çıkışa geçme vakti diyelim o zaman SİVAS BELEDİYESPOR için?

Kulüp yönetimi ve teknik heyet başarılı bir şekilde takımı yönetiyor. Evet, giden futbolcular oldu, bunların arasında iyi futbolcular da vardı ancak gelenler de gidenleri aratmayacak. Yönetim transferlerde ince eleyip sık dokudu. Malum kriz futbolu da etkiledi.

Şanlıurfaspor maçında gördük, izledik, analiz ettik? Bambaşka bir Sivas Belediyespor vardı Şanlıurfa maçında. Pendikspor ve Bandırmaspor maçındaki kötü performans sergileyen takımdan eser yoktu. Rakip de zorluydu. Ligde zirve iddiası bulunan bir takıma oynamak gerçekten kolay değil. Kadroya yeni transferleri dahil eden Özer hoca risk aldı ve bu maçtan alnının akıyla çıkmayı başardı.

Güzel oyununu galibiyetle taçlandıran takıma daha ne denir ki?

Tek söylenecek şey ?TEBRİKLER BELEDİYESPOR??

Konya maçı da önemli!!!

Bu arada Sivas Belediyespor, bu hafta sonu Konya ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor deplasmanında. Bu maç da Belediyespor için çok önemli. Konya´dan takım 3 puanla dönerse değmeyin keyfine. Üzerine birde Karagümrük maçını kazanırsa Sivas Belediyespor´dan iyisi yok. Şimdiden başarılar dileyelim o zaman yeşil-beyazlılara?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?